NYC One World Observatory met Skip-the-Line tickets

4.5
(19339 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 55 € 50
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Het One World Observatory bevindt zich in het One World Trade Center-gebouw, dat is opgericht ter vervanging van het gebouw dat bij de aanslagen van 9/11 werd verwoest.

Als u het nog niet wist, dit is het hoogste gebouw in New York, maar dat is niet alles. Het is ook het hoogste gebouw in Amerika en met 541 meter het zevende hoogste ter wereld . Wil je de top aanraken?

 • Slade wachtrijen over en ga direct naar de veiligheidscontrole.
 • Bewonder het 360º uitzicht vanaf de 100e, 101e en 102e verdieping.
 • Beklim meer dan 100 verdiepingen in minder dan 1 minuut met de Skypod-liften.
 • Leer de evolutie van New York kennen via spectaculaire multimedia-inhoud: video's, projecties, interactieve ervaringen met schermen...

Wat is inbegrepen

 • Ingang One World Observatory
 • Toegang zonder wachtrijen

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Het One World Observatory bevindt zich tussen de 100e en 102e verdieping van de wolkenkrabber One World Trade Center, het hoogste gebouw van New York, maar ook van heel Amerika. Als u van hoogtevrees houdt en wilt genieten van een ander perspectief op de stad, aarzel dan niet om naar dit observatorium te klimmen, dat een indrukwekkend uitzicht van 360º biedt.

Als u naast de hoogte ook van snelheid houdt, maak u dan op voor de ervaring om in minder dan 1 minuut meer dan 100 verdiepingen omhoog te gaan. De Skypod-liften brengen u naar de top van het gebouw. Daarin kunt u genieten van een visuele ervaring die u vertelt over de evolutie van New York City.

U leert niet alleen over de geschiedenis van Manhattan en omgeving, maar ook uit de eerste hand over het bouwproces van het gebouw. Grote high-definition schermen projecteren video's van enkele makers van One World Trade Center.

Eenmaal boven wacht u nog een verrassing. Het See Forever Theater zal u omringen met de ritmes van de stad via een audiovisuele ervaring die niemand onverschillig laat. In een videoprojectie van 2 minuten ziet u luchtbeelden en time-lapse fotografie van New York City.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het gebouw of de stad, vraag het dan aan de experts van City Pulse die te allen tijde tot je beschikking staan. City Pulse is een interactieve ervaring die bezoekers in contact brengt met de meest iconische wijken van de stad.

Vergeet het verspillen van tijd en ontvang uw skip-the-line pas voor de veiligheidscontrole met skip-the-line toegang tot One World Observatory. Kies je datum en tijd en maak je klaar om te genieten van het beste uitzicht op de stad.

Reviews

4.5
· 19339 Reviews
 • M
  Marie-Françoise Lopez
  5
  (0 Reviews)
  Très rapide billet acheté en bas de la tour par téléphone 20 minutes avant. Super
 • S
  SARAH LEFEVRE
  5
  (0 Reviews)
  Super expérience !
 • l
  leila-assia Gonfreville
  5
  (0 Reviews)
  Très bonne organisation et personnel charmant
 • t
  thomas moreau
  5
  (0 Reviews)
  Rapide, vue a coupwr le souffle qui est completement differente des autres tours. A faire!
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid