Rondleiding door SoHo, Little Italy en Chinatown

4.9
(518 Reviews)

Over deze activiteit

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 40 € 37
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van een ongeveer twee uur durende wandeling door SoHo, Little Italy en Chinatown. Deze buurten zijn de oudste van New York en hebben een aantal van de boeiendste verhalen van de Big Apple.

Tijdens uw rondleiding zult u in staat zijn om:

 • Laat u begeleiden door een lokale gids.
 • Wandel door de populaire straten van SoHo, Little Italy en Chinatown. Tijdens uw wandeling vindt u een grote verscheidenheid aan restaurants, winkels en kunst.
 • Wandel door het historische Cast Iron district van SoHo, een gebied dat beroemd is om zijn smeedijzeren gebouwen.

Wat is inbegrepen

 • Wandeling door Soho, Little Italy en Chinatown.
 • Lokale gids.

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek de meest iconische buurten van Manhattan met deze twee uur durende wandeling door Soho, Little Italy en Chinatown. Onder begeleiding van een lokale gids maakt u kennis met de mix van culturen in deze drie interessante wijken van New York.

Tijdens uw rondleiding ziet u 19e-eeuwse gebouwen, historische kerken en verschillende plaatsen die verband houden met de maffia die jarenlang in Lower Manhattan heeft gewoond.

Van uw gids hoort u over de ervaringen van de eerste Italiaanse expats. U zult ook leren hoe Soho, Little Italy en Chinatown in de loop der jaren zijn veranderd. Vandaag de dag staan ze bekend om hun restaurants, winkels en kunst.

U wandelt door de historische wijk Cast Iron van Soho, een gebied dat populair is om zijn smeedijzeren gebouwen.

U zult genieten van een wandeling door de kleurrijke en levendige straten van Little Italy, waar u de Italiaanse levensstijl proeft. Deze buurt verwelkomde de eerste immigranten uit Italië, waar zij zich decennia lang vestigden.

Ga naar Chinatown, waar u lanen ziet met Chinese uithangborden, namaakwinkels en een keur aan restaurants. Deze buurt herbergt een van de grootste concentraties Chinezen in het Westen.

Waag u in deze historische en authentieke wijken van New York en de beste manier is met de begeleiding van een local.

Reviews

4.9
· 518 Reviews
 • T
  Teresa
  5
  (0 Reviews)
  Onze rondleiding door Soho, Little Italy en Chinatown was een van de hoogtepunten van ons bezoek aan New York. Het was erg interessant om buurten te zien die je als toerist niet zo snel tegenkomt als je op eigen houtje gaat.
 • E
  Elisa
  5
  (0 Reviews)
  Dit was een geweldige wandeling door een fascinerend deel van Manhattan waar we niet veel van wisten. Dit is de tweede wandeltocht die we in New York hebben gedaan en ik kan het ten zeerste aanbevelen als een manier om alle drie de gebieden te ontdekken. De wandeling verliep in een ontspannen tempo en er was gelegenheid om te pauzeren en vragen te stellen.
 • M
  Milena
  5
  (0 Reviews)
  De gids was zeer informatief, zeer professioneel en zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde, bedankt voor een geweldige dag.
 • G
  Gia
  5
  (0 Reviews)
  We waren maar 3 volle dagen in New York, dus besloten we een rondleiding te nemen in Soho, Little Italy en China Town. Onze gids was zeer informatief en vertelde ons alles, van waar te eten, koopjes te doen, enz. maar ook de plaatselijke geschiedenis en verhalen over het verleden. Van spooktijden tot georganiseerde misdaad.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid