Beste rondleidingen in Soho New York

De wijk Soho in New York is wereldberoemd om zijn trendy restaurants en exclusieve winkels. Het is synoniem met glamour en een must voor liefhebbers van nieuwe gastronomische trends.

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minuten lezen

Beste rondleidingen in Soho New York

Gebouwen in New York | ©Jens Karlsson

Soho begon als een voornamelijk industrieel gebied en was niet altijd een modieuze wijk zoals nu. Decennialang was het de gekozen wijk voor de vestiging van fabrieken en was het de plaats waar immigranten uit Europa naar New York kwamen om te verblijven. Er zijn veel tours om Soho te leren kennen, deze tours zijn een van de beste dingen om te doen in New York.

U kunt kiezen tussen privé tours (alleen voor u en uw groep) of algemene tours, u kunt ook kiezen tussen tours alleen van Soho of tours die ook andere bezienswaardigheden omvatten. Er zijn veel opties beschikbaar! Hier zijn enkele van de beste tours om Soho te leren kennen.

Soho, Little Italy en Chinatown Tour

Chinatown in New York| ©Alejandro Mallea
Chinatown in New York| ©Alejandro Mallea

Dit is een van de beste Soho tours in New York, omdat het ook een bezoek aan de traditionele wijken Little Italy en Chinatown omvat. Tijdens deze tour leert u van een lokale gids over de geschiedenis van de drie wijken.

U krijgt de kans om te leren over de turbulente geschiedenis van deze gebieden toen de maffia heerste in de straten van lower Manhattan. Het is een zeer uitgebreide tour voor een zeer gunstige prijs.

Bijzonderheden van de Soho, Little Italy en Chinatown Tour

 • Prijs: de prijs is ongeveer 35 euro per persoon.
 • Duur: de rondleiding duurt ongeveer 2 uur.
 • Vervoermiddel: het vervoer van de ene plaats naar de andere kan, afhankelijk van het bedrijf dat de dienst levert, gebeuren met het eigen vervoermiddel van het bedrijf of met het openbaar vervoer. Het grootste deel van de rondleiding is te voet.
 • Voordelen van deze optie: het is een rondleiding met veel historische inhoud.
 • Nadelen van deze optie: soms is het moeilijk om een reservering te krijgen als het niet van tevoren wordt gedaan.

Boek een rondleiding door Soho

Privé tour naar Soho, Chinatown en Little Italy

Toegang tot klein Italië| ©Shutterstock
Toegang tot klein Italië| ©Shutterstock

Deze tour door Soho in New York City is een privétour, dus de gids is exclusief voor u en uw groep. Dit type privé tour geeft u de mogelijkheid om u te concentreren op de punten die voor u het meest interessant zijn zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

U hebt de mogelijkheid om er een gastronomische rondleiding door de streek van te maken, want uw gids geeft u tips over waar u kunt eten. U kunt tijdens uw bezoek ook enkele specialiteiten uit de keuken van deze wijken proeven, eten en drinken zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Als Chinees eten een van uw favorieten is, mis dan niet de kans op deze tour en laat u verwennen in een van de beste restaurants in Chinatown, u zult er geen spijt van krijgen.

Details van de privétour met bezoek aan Soho, Chinatown en Little Italy

 • Prijs: de prijs is ongeveer 80 euro per persoon, afhankelijk van het bedrijf.
 • Duur: de tour duurt 2 uur.
 • Vervoermiddel: het grootste deel van de tour is te voet.
 • Voordelen van deze optie: u kunt deze tour boeken met een Engelssprekende gids.
 • Nadelen van deze optie: maaltijden en drankjes zijn niet inbegrepen en bij een bezoek aan de belangrijkste restaurants en bakkerijen kan het duur zijn als u geen controle heeft.

Vergelijk New York City tours

Persoonlijke privéwandeling door de wijk Manhattan

Greenwich Village| ©Felix Stahlberg
Greenwich Village| ©Felix Stahlberg

Dit is een uitstekende tour om Soho en andere iconische gebieden van New York te leren kennen. Omdat dit een privétour is, kunt u de verschillende bezienswaardigheden in uw eigen tempo bekijken en de mensenmassa's vermijden. Deze tour is inclusief een privé gids voor u en uw groep.

Aangezien dit een gepersonaliseerde tour is, kiest u zelf waar u heen gaat en hoeveel tijd u op elke locatie doorbrengt. U kunt ook het ontmoetingspunt kiezen of zelfs met de auto worden opgehaald bij uw hotel. Tijdens deze tour kunt u kiezen voor een bezoek aan Greenwich Village, een andere bezienswaardigheid van New York.

Interessante details over de Privé en Persoonlijke Manhattan Wandeltour

 • Prijs: de prijs is ongeveer 61 euro per persoon, belastingen en kosten inbegrepen.
 • Duur: de tour duurt ongeveer 3 uur.
 • Vervoermiddel: de tour is te voet, maar u kunt vragen om met de auto opgehaald te worden bij uw hotel.
 • Voordelen van deze optie: het is een gepersonaliseerde tour, u bezoekt wat u interesseert.
 • Nadelen van deze optie: de lengte van de tour is misschien niet lang genoeg om alles te zien wat er te zien is in Manhattan.

Begeleide, privé, luxe SUV tour: het beste van New York inclusief Soho

Toeren door Soho| ©artgb
Toeren door Soho| ©artgb

Tijdens deze tour kunt u ontspannen en het gedoe met het openbaar vervoer vergeten, want u zit in een SUV-auto die alleen voor u en uw groep bestemd is.

U hebt twee verschillende touropties, een die alleen Lower Manhattan omvat en 3 uur duurt en een andere van 5 uur waarbij u de hoogtepunten van Upper Manhattan aan uw route kunt toevoegen.

Met deze tour leert u het beste van New Yorks Soho kennen. Met een privévoertuig kunt u in de exclusieve winkels van Soho winkelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw tassen.

Interessante details over Begeleide, Privé, Luxe SUV Tour: Het beste van New York inclusief Soho

 • Prijs: De basisprijs is ongeveer 700 euro.
 • Duur: De duur is ongeveer 3 tot 5 uur, afhankelijk van het type tour dat u kiest.
 • Vervoermiddel: De tour is in een luxe SUV.
 • Voordelen van deze optie: Het is een gepersonaliseerde tour en u hoeft niet veel te lopen of gebruik te maken van het openbaar vervoer.
 • Nadelen van deze optie: De prijs kan hoog zijn als u met een budget reist.

Vergelijk New York City tours

Hoe boekt u een tour door Soho in New York City?

Gebouwen in New York City| ©Alejandro
Gebouwen in New York City| ©Alejandro

De beste manier om een rondleiding door Soho in New York te boeken is online op de website van een van de gespecialiseerde bedrijven. Kies altijd gerenommeerde en betrouwbare websites.

Een van de dingen waar u op moet letten bij het online boeken van reizen zijn beoordelingen van eerdere klanten, om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van het bedrijf en de aangeboden reizen.

Duur van de beste Soho tours in New York City

De tijd zien| ©Vincent Rivaud
De tijd zien| ©Vincent Rivaud

De duur van de tours naar New York Soho is tussen de 2 en 5 uur, afhankelijk van de andere activiteiten die in de tour zijn inbegrepen.

Het is het beste om tours te kiezen die ook andere bezienswaardigheden omvatten om de hoogtepunten te zien en als je dan meer dagen in New York hebt kun je de plaatsen die je leuk vond en die je wilt bezoeken met meer tijd opnieuw bezoeken.

Tips om in gedachten te houden in de wijk Soho in New York

Beroemde flat uit de film Ghost in NY| ©LeAna
Beroemde flat uit de film Ghost in NY| ©LeAna

Soho is een gebied waar u de beste modehuizen van New York vindt, dus als u van plan bent te gaan winkelen, in een groep of alleen, vermijd dan het dragen van contant geld. Alle grote winkels accepteren krediet- of betaalkaarten en het is veiliger voor u om voor deze betaalmethoden te kiezen. U moet uw winkeltrip goed plannen en in gedachten houden dat Soho een van de duurste wijken in New York is.

Profiteer van uw bezoek aan Soho om de prachtige kunstgalerijen te bekijken. U vindt er zowel gevestigde kunstenaars als getalenteerde nieuwe kunstenaars die hun werk in Soho tentoonstellen.

Wat de veiligheid betreft, moet u dezelfde voorzorgsmaatregelen nemen als in alle andere wijken van New York. Dat Soho een exclusieve wijk is, betekent niet dat er geen problemen zijn, hoewel een van de grote voordelen een grotere aanwezigheid van de politie is, die wangedrag ontmoedigt.

Als u uw eerste reis naar New York wilt plannen en geen fouten wilt maken, volg dan deze tips voor een bezoek aan New York, die u zullen helpen een geweldige reis te hebben.

Wat zijn de voordelen van een rondleiding door Soho?

De straten van New York's Soho| ©Hayden Crackett
De straten van New York's Soho| ©Hayden Crackett

De voordelen van een rondleiding door Soho in New York zijn legio. De belangrijkste is om de minder toeristische plaatsen te zien en nuttige tips te krijgen van de plaatselijke gidsen. Als u alleen door Soho toert, mist u details over de plekken buiten de gebaande paden die alleen de plaatselijke bevolking kent.

Dit kan ook gebeuren met andere gebieden van New York, waar een rondleiding met gids wordt aanbevolen om een overzicht te krijgen en vervolgens als u op eigen houtje dieper wilt gaan. In het geval van Soho in New York is dit bijzonder belangrijk, omdat de gidsen u waardevolle informatie zullen geven als u van plan bent te gaan winkelen of kunst te gaan beoefenen. Op basis van die informatie kunt u dan teruggaan en dieper ingaan op wat u het meest interesseert.

Als het uw eerste bezoek aan New York is, kunt u altijd het beste kiezen voor rondleidingen met een gids. New York City is enorm groot en met meer dan 20 miljoen mensen kan het de eerste dagen van uw reis overweldigend zijn.

Om niet te verdwalen en het meeste uit de stad te halen, is het zinvol om rondleidingen te boeken. Als u niet weet waar u moet beginnen, kunt u beginnen met het organiseren van uw route per zone, waarbij u de beste wijken van New York kiest en afhankelijk van uw selectie de tours boekt die u het meest interesseren.

New York's Soho must-sees

Wooster Street Sign| ©Joaquin
Wooster Street Sign| ©Joaquin

Nu je weet wat de beste tours zijn, hoe lang ze duren en dat je een overzicht hebt van de voordelen van een rondleiding door New York Soho, zorg er dan voor dat de tour die je kiest je meeneemt naar de volgende plekken.

Winkelen in Whooster Street

Als u gaat winkelen, moet u in Soho's Whooster Street zijn. Hier vindt u de winkels van de beste en beroemdste high fashion merken. Het is ook waar de beroemdste stylisten hun winkels hebben

Het is een kleine straat, maar het is waar de belangrijkste winkels van de stad zijn geconcentreerd.

Een bezoek aan het historische Soho in New York

Soho staat bekend om zijn winkels, maar het heeft nog veel meer te bieden. Het is een historisch gebied van groot belang, niet alleen in New York City, maar ook in de rest van de Verenigde Staten vanwege de kenmerkende bouwstijl.

De gietijzeren structuren van de gebouwen, die aan het eind van de 18e eeuw opkwamen als goedkoper bouwalternatief, geven het gebied een aparte uitstraling. Er zijn ongeveer 500 historische gebouwen bewaard gebleven en de autoriteiten zijn zeer streng voor het behoud van het historisch architectonisch erfgoed.

Bedrijven die zich in Soho willen vestigen, moeten voldoen aan een gedetailleerd plan voor de instandhouding van gebouwen. Anders mogen ze niet in Soho komen wonen.

Soho in de film

New York City is en blijft het decor van vele beroemde films en series. Soho is geen uitzondering. De film Ghost, met Demi Moore en Patrick Swayze, speelt zich af in Soho in New York. De flat waar Molly (Demi Moore's personage) woonde, bevindt zich op 102 Prince Street.

Ook in de serie Sex and The City werden veel van de belangrijkste scènes in Soho opgenomen. Charlottes personage werkte in een kunstgalerie in Soho, een plaats die in het echt bestaat en is gevestigd op 141 Prince Street.

Als je meer plaatsen wilt weten die de sets waren van films of series in New York City, mis dan niet de 10 beste locaties van series en films in New York.

Boek een New York City Film and TV Series Tour

New York's Soho tour voor zoetekauwen

Als u een zoetekauw en een zoetekauw bent, kunt u een tour door Soho maken, waarbij u de beste zoetigheden proeft die New York te bieden heeft. Enkele van de beste bakkerijen in New York bevinden zich in Soho.

Bij de Little Cupcake Bake Shop kunt u enkele van de beste cupcakes en cheesecakes in New York proeven en enkele van de beste in het land.

Als u iets bijzonders wilt proberen in de Dominique Ansel Bakery, gevestigd op 189 Spring Street, kunt u een cronut nemen, een huisspecialiteit die een mix is van croissant en donut.

Eten in New Yorks Soho

In New Yorks Soho bevinden zich enkele van de beste restaurants van de stad, zoals het beroemde "Balthazar", een restaurant gespecialiseerd in de Franse keuken, dat wordt beschouwd als een van de beste in de Verenigde Staten.

Misschien heb je zoveel gereisd dat je verlangt naar een goede Spaanse maaltijd, in Soho kun je gerechten met een Spaans tintje eten. La Boqueria is een restaurantketen in New York, met verschillende vestigingen waar tapas en typisch Spaanse gerechten op het menu staan.

Hoe lang duurt het om in New York's Soho rond te lopen?

Soho gebouwen| ©Joel and Trish Chong
Soho gebouwen| ©Joel and Trish Chong

Locals zeggen dat je Soho nooit leert kennen. Het is een van de meest dynamische gebieden van New York, waar altijd trends worden gezet, of het nu gaat om mode, eten, kunst of het nachtleven.

Er zijn altijd nieuwe dingen te zien en te doen in Soho. Zelfs als u verschillende keren naar New York reist, zult u merken dat Soho altijd iets anders te bieden heeft.

Als u Soho in het algemeen wilt leren kennen, zult u merken dat het geen erg uitgebreid gebied is om rond te lopen, één dag is genoeg. Een goede optie is, zoals ik al zei, om een rondleiding met gids te nemen om de meest elementaire attracties te zien en de bezienswaardigheden in Soho te vinden, en in de volgende dagen kunt u op eigen houtje dieper ingaan op wat u het leukst vindt, winkelen, eten, kunstgalerijen bezoeken, dingen die u niet kunt doen in een rondleiding van slechts een paar uur.

Het nachtleven van Soho is een van de meest bruisende in New York City en ik raad u aan ten minste één nacht uit te trekken voor een nachtelijke rondleiding. Als u 's nachts uitgaat in New York, neem dan extra veiligheidsmaatregelen en probeer altijd in een groep te gaan om de kans op problemen te minimaliseren.