Washington DC e-car tour

4.2
(1295 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 77 € 70
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Verken de beroemde monumenten en bezienswaardigheden van Washington DC met deze twee uur durende elektrische autotour in kleine groep door het historische Capitol Hill district. Met een lokale gids leert u over de geschiedenis van de hoofdstad terwijl u populaire bestemmingen in het hart van Washington DC bezoekt.

Genietvan een onderhoudende en educatieve kleine groepstour van ongeveer 5 personen door de geschiedenis van DC of, als u wilt, kiest u voor een privétour alleen voor u en uw gezelschap.

 • Tour populaire bestemmingen in Washington DC met deze twee uur durende elektrische autotour door het Capitol Hill Historic District .
 • Geniet van vervoer in de open lucht en een geweldig uitzicht op het Smithsonian Museum complex , het Witte Huis en Capitol Hill .
 • In kleine groepen van ongeveer 5 personen hoort u de DC-verhalen van een deskundige gids en verkent u te voet het Lincoln Memorial en de oorlogsmonumenten.
 • Kies voor een privétour alleen voor u en uw gezelschap met uw lokale gids voor een persoonlijke ervaring.

Wat is inbegrepen

 • Twee uur durende elektrische autotour door Washington DC's historische Capitol Hill district.
 • Deskundige lokale gids.
 • Wandeling langs de oorlogsmonumenten.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek veel van de beroemdste bezienswaardigheden van Washington D.C. tijdens deze twee uur durende tour met een elektrische auto in kleine groep door het historische Capitol Hill district. Stap aan boord van een milieuvriendelijke elektrische auto en bekijk historische gebouwen, ongelooflijke musea, evenals gedenktekens en de Korea en Vietnam oorlogsmonumenten.

In kleine groepen van ongeveer 5 personen en met een deskundige gids ziet u historische gebouwen zoals het Witte Huis en Capitol Hill terwijl u luistert naar de verhalen achter de monumenten van de stad. Kies voor de optie van een privétour voor u en uw groep voor een unieke en persoonlijke ervaring .

U ziet het Witte Huis, de officiële residentie van de president van de Verenigde Staten. U bezoekt het historische Capitoolgebouw, de thuisbasis van het Amerikaanse Congres, en ontdekt het Smithsonian Museums and Galleries complex, met meer dan 142 miljoen artefacten en tentoonstellingen. Reis langs het Smithsonian Institution en bewonder de beroemde Jefferson en Lincoln Memorials.

U zult ook het Washington Monument zien, een van de meest prominente bezienswaardigheden van DC die de nagedachtenis van de eerste president van Amerika, George Washington, eert.

U kunt uit de elektrische auto stappen en het National World War I Memorial en het World War II Memorial op de National Mall State Park te voet verkennen. U kunt ook het Monument voor Koreaanse Oorlogsveteranen zien en het Monument voor Vietnamveteranen, dat een eerbetoon is aan leden van de Amerikaanse strijdkrachten die in de Vietnamoorlog hebben gediend.

Reviews

4.2
· 1295 Reviews
 • M
  Marley
  5
  (0 Reviews)
  Mijn bejaarde ouders waren op bezoek uit Illinois en de gids was bijzonder geduldig en vriendelijk.
 • H
  Heather
  5
  (0 Reviews)
  Onze familie had een geweldige en gedenkwaardige ervaring, ik zou het zeker aanraden aan familie en vrienden!
 • D
  Darla
  5
  (0 Reviews)
  Een geweldige manier om energie te besparen, een milieuvriendelijk bezoek te brengen en te leren over het milieu
 • K
  Kevin
  5
  (0 Reviews)
  Dit was het beste wat we de hele week hebben gedaan. Geweldige gidsen en zo leuk om in de elektrische karretjes rond te rijden.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid