Brussel Mini-Europa tickets

4.9
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 22 € 20
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de magie van Europa in miniatuur met tickets voor Mini-Europe in Brussel. Dompel jezelf onder in dit unieke themapark en bekijk de meest iconische monumenten van het continent, waar de meest prominente gebouwen van Europa natuurgetrouw zijn nagebouwd op een schaal van 1:25.

 • Geniet van een leerzame en vermakelijke ervaring voor het hele gezin met tickets voor Mini-Europe in Brussel.
 • Verken een uitgebreide collectie van gedetailleerde replica's van belangrijke Europese monumenten.
 • Leer meer over de geschiedenis en cultuur van de Europese Unie in de leuke tentoonstelling Spirit of Europe.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor Mini-Europe in Brussel

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Ga op reis door Europa zonder Brussel te verlaten met tickets voor Mini-Europa. Dit themapark nodigt je uit om op één plek een enorme verzameling replica's van de meest emblematische monumenten van het continent te ontdekken.

Als je het park binnenkomt, kom je een miniatuur van de Eiffeltoren tegen, gevolgd door een replica van het Atomium, een van de meest herkenbare symbolen van Brussel. Terwijl je het park verkent, kun je gedetailleerde replica's bewonderen van andere beroemde monumenten zoals de Akropolis in Athene, het Colosseum in Rome, de Big Ben in Londen en de kathedraal van Santiago de Compostela, naast vele andere.

Elke replica is zorgvuldig ontworpen om de architectonische details en de essentie van de originele monumenten vast te leggen. Je ticket geeft je toegang tot de Spirit of Europe tentoonstelling, waar je meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van elk vertegenwoordigd land door middel van informatieve panelen en interactieve tentoonstellingen.

Tickets voor Mini-Europa zijn een uitstekende optie voor het hele gezin, want het park biedt leuke en leerzame activiteiten voor de kleintjes. Je kunt ook genieten van tentoonstellingen zoals de uitbarsting van een vulkaan op de Vesuvius of de val van de Berlijnse Muur.

Reviews

4.9
· 777 Reviews
 • L
  Linnea
  5
  (0 Reviews)
  ¡Qué lugar tan interesante! Me encantó ver todas esas réplicas en miniatura de los monumentos europeos. ¡El detalle en cada uno es impresionante!
 • S
  Sofía
  5
  (0 Reviews)
  Visité Mini-Europe y fue increíble. Perfecto para familias, aprendí mucho sobre la cultura europea. ¡Altamente recomendable!
 • M
  Mason
  4
  (0 Reviews)
  ¡Genial! Un paseo imprescindible, te sientes como un gigante recorriendo Europa en miniatura. ¡Muy recomendable!
 • A
  Aada
  4
  (0 Reviews)
  Espectacular recorrido por la mini Europa, realmente te sientes viajando por todo el continente, aunque algunos de los monumentos podrían tener un mejor mantenimiento.
 • Meer info

  Annuleringsbeleid