Punta Cana buggytour

5
(1104 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 4 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 104 € 95
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tijdens deze tour krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 4,5 uur in uw eigen buggy met Flintstones-thema te rijden. Tijdens deze activiteit rijdt u door een groot aantal landelijke Dominicaanse gebieden, waar u kleurrijke huizen, gewassen en vee ziet, voornamelijk bestaande uit schapen, koeien en varkens .

U kunt de prachtige tropische uitzichten op de Dominicaanse kustlijn bewonderen, en stoppen bij een traditionele markt in het gebied, waar u de lokale koffie en cacao, die als een delicatesse wordt beschouwd, kunt proeven. De tour omvat ook een bezoek aan eenFlintstones-thema, waar u interessante natuurlijke rotsformaties kunt verkennen.

 • Geniet van een buggy-avontuur met het thema Flintstones .
 • Stop bij een typische Dominicaanse markt om lokale koffie en cacao te proeven.
 • Bewonder landschappen en panoramische uitzichten op de tropische kustlijn.

Wat is inbegrepen

 • Buggy tour
 • Professionele gids
 • Helm
 • Ophalen en terugbrengen naar het hotel / de haven.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Stap in je eigen buggy met Flintstones-thema en maak je klaar voor een off-road avontuur. De activiteit duurt ongeveer 4,5 uur, waarin je door de landelijke gebieden van de Dominicaanse Republiek wordt gereden, vol natuur en lokale cultuur.

Je wordt begeleid door een deskundige gids, dankzij wie je de geschiedenis en cultuur van het eiland en de bevolking leert kennen. Terwijl u zich een weg baant door het platteland, kunt u genieten van de exotische uitzichten op de Dominicaanse kustlijn, maar ook stoppen bij een van de traditionele markten. Hier kunt u de heerlijke koffie en cacao van het land proeven.

Onderweg ziet u ook landbouwgrond, kleurrijke landelijke huizen en vee, varkens en schapen in hun natuurlijke omgeving.

De tour omvat ook een bezoek aan Fantasy Cave en Bedrock City, een attractie met het thema Flintstones die u terugbrengt naar het Stenen Tijdperk. U verkent de grot, die indrukwekkende stalactiet- en stalagmietformaties bevat, en bewondert de gebouwde replica van het familiehuis van de Flintstones.

Dit is een activiteit vol schoonheid en natuur, ideaal voor liefhebbers van het plattelandsleven en voor wie de lokale Dominicaanse cultuur wat beter wil leren kennen.

Reviews

5
· 1104 Reviews
 • N
  Neu
  5
  (0 Reviews)
  Deze ervaring is geweldig, of je nu een adrenaline junkie bent of niet, het mooie is dat je in je eigen tempo kunt rijden en zelf kunt bepalen hoe ver je wilt gaan door de meest uitdagende plekken. We hadden een geweldige tijd ;)
 • J
  Joe
  4
  (0 Reviews)
  Super leuk! Ik hield van het bezoek aan de markt
 • S
  Susan
  5
  (0 Reviews)
  Prachtige activiteit, ik ging met mijn 3 kinderen en hun vriendinnen en we hadden een super tijd. Draag gewoon oude kleren of kleren waarvan je weet dat er vlekken op komen!
 • J
  Jerry
  5
  (0 Reviews)
  Ik vond het leuk dat de buggy's werden aangevuld met een bezoek aan een traditionele markt. Hoewel ik al meer dan 4 keer in Punta Cana ben geweest, was ik er nog nooit geweest. Ik raad aan een paar extra dollars mee te nemen voor het geval je iets contant wilt kopen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid