Punta Cana zipline-avontuur

4
(1125 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 6 uren
Deze activiteit heeft ZEER GOEDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 92 € 84
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Doe mee aan deze ervaring waarbij u de kans krijgt om te genieten van een spannend zip line avontuur in het tropische woud van Punta Cana. U vliegt over het bos op een systeem van 12 kabels, die worden beschouwd als een van de langste in het Caribisch gebied . U ervaart de sensatie van het concurreren met uw metgezellen op parallelle kabels, wat de ervaring een extra vleugje avontuur geeft.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid, want u wordt te allen tijde begeleid door professionele gidsen . Terwijl u de strijd aangaat, kunt u ook genieten van de prachtige natuurlijke landschappen van Punta Cana, die tot de mooiste ter wereld behoren. Een activiteit vol adrenaline, ideaal voor sensatiezoekers.

 • Gooi jezelf van de langste tokkelbanen in het Caribisch gebied terwijl je over enkele van de mooiste landschappen ter wereld raast.
 • Gade strijd aan met uw collega-rijders in een avontuur vol rivaliteit en plezier.
 • Ontvang instructies van uw deskundige gidsen, die ervoor zorgen dat u geniet van een ongeëvenaarde en volledig veilige ervaring.

Wat is inbegrepen

 • Zipline ervaring
 • Gids voor deskundigen
 • Veiligheidsuitrusting
 • Ophalen en terugbrengen naar het hotel

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Bij deze activiteit krijgt u de kans om gedurende ongeveer 6 uur over de tropische bossen van Punta Cana te vliegen op een van de langste tokkelbanen in het Caribisch gebied. Tijdens de hele activiteit wordt u begeleid door professionele avontuurlijke sportgidsen , die ervoor zorgen dat u kunt genieten van een veilige en leuke ervaring.

U krijgt veiligheids- en procedure-instructies, dus eerdere ervaring is niet nodig. U neemt het op tegen uw vrienden op parallelle kabels terwijl u racet om als eerste de eindbestemming te bereiken, wat een extra sensatie aan uw avontuur toevoegt.

Terwijl je over het bos vliegt, kun je de flora en fauna van de Dominicaanse Republiek bewonderen en je verbazen over het prachtige landschap van het eiland, vol palmbomen en tropisch leven .

De Dominicaanse Republiek staat niet alleen bekend om haar reputatie als internationale zon- en strandbestemming, maar ook om haar weelderige natuur. Het land telt meer dan 6000 plantensoorten, waarvan vele endemisch, en unieke diersoorten, zoals de solenodon en de Hispaniolaanse papegaai .

Aan het einde van de activiteit wordt u teruggebracht naar uw hotel, zodat u de meest comfortabele en persoonlijke ervaring kunt beleven. Een perfecte activiteit voor liefhebbers van natuur, avontuur en competitie.

Reviews

4
· 1125 Reviews
 • I
  Ivan
  5
  (0 Reviews)
  Een reis om nooit te vergeten.
 • N
  Nicolas
  5
  (0 Reviews)
  Het overtrof mijn verwachtingen. Ik dacht dat het een eenvoudige ervaring zou worden, maar toen ik eenmaal op de tokkelbaan stond en alles om me heen zag, besefte ik dat mijn verwachtingen erg laag waren, want ik heb een geweldige tijd gehad.
 • B
  Benicio
  5
  (0 Reviews)
  Gefascineerd door het uitzicht, wilde ik weer instappen toen de rit voorbij was. Het voelde alsof de adrenaline door mijn aderen gierde en het was ongelooflijk.
 • H
  Hector
  5
  (0 Reviews)
  Ik kwam met mijn vrouw en mijn oudste zoon en we hebben vanaf het begin genoten van de hele ervaring.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid