Caïro dinercruise op de Nijl

4.5
(1057 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 38 € 35
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Stap aan boord van een cruiseschip en vaar over de Nijl terwijl u geniet van een heerlijk diner in buffetvorm . De activiteit duurt ongeveer 3 uur, waarin u kunt genieten van het smakelijke lokale en internationale eten dat wordt geserveerd, en van het uitzicht vanaf het dek.

Voor uw ogen opent zich een landschap van palmbomen en nachtelijke lichtjes die Caïro verlichten, terwijl u dezelfde wateren doorkruist die zijn doorkruist door mensen als Mozes, Alexander de Grote en Napoleon. U zult ook genieten van een live Tanoura- en buikdansvoorstelling, uitgevoerd door lokale en deskundige artiesten en dansers.

 • Geniet van een heerlijk diner in buffetvorm terwijl u 's nachts over de Nijl vaart.
 • Zie palmbomen, stadslichten en de nachtelijke skyline van het woestijnlandschap.
 • Geniet van een live optreden van Tanoura en buikdansen, traditionele Egyptische muziek, uitgevoerd door professionele dansers en artiesten.

Wat is inbegrepen

 • Cruise op de Nijl bij Caïro
 • Diner in buffetvorm
 • Tanoura dansers en artiesten show
 • Ophalen en terugbrengen naar het hotel in een privévoertuig.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Bij deze activiteit krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 3 uur te genieten van een comfortabele cruise over de Nijl. U zult kunnen genieten van het ongelooflijke uitzicht op Cairo, de grootste stad van Afrika, 's nachts verlicht, evenals de talloze palmbomen en inheemse flora die langs de rivier leven.

Aan boord van de cruise geniet u van een uitgebreid buffet vol lokale en buitenlandse lekkernijen. U geniet van het diner terwijl u over de rivier vaart langs de faluks en vissersboten die de activiteit een authentiek gevoel geven.

De ervaring omvat ook een live Tanoura- en buikdansvoorstelling, waarbij artiesten en dansers hun traditionele vaardigheden tonen met bewegingen vol sensualiteit en schoonheid .

Tanoura is een traditionele dans uit de soeficultuur in Egypte die wordt uitgevoerd met een lange, wijde rok. Hierin draaien de dansers op zichzelf terwijl de rok open en dicht gaat, waardoor een hypnotiserend en visueel aantrekkelijk schouwspel ontstaat. De dans heeft een lange geschiedenis en wordt beschouwd als een vorm van meditatie en spirituele verbindingmet het goddelijke.

De Nijl is een van de langste rivieren ter wereld en wordt beschouwd als de 'levensader' van Egypte, die het water levert dat nodig is voor de landbouw en het menselijk leven. De Nijl is ongeveer 6.650 km lang en stroomt door verschillende landen, waaronder Ethiopië, Soedan en Egypte, alvorens uit te monden in de Middellandse Zee.

Caïro is de hoofdstad van Egypte en de grootste stad van het land, met meer dan 20 miljoen inwoners. De stad is beroemd om zijn indrukwekkende oude monumenten, zoals de Piramiden van Gizeh en de Sfinx, maar ook om zijn bruisende straatleven en levendige culturele en gastronomische scene. Bovendien is Caïro een belangrijk centrum voor handel, financiën en toerisme in het Midden-Oosten.

Na afloop van de activiteit legt u aan bij de pier, waar u wordt opgehaald door een privévoertuig dat u terugbrengt naar uw hotel . Een activiteit vol schoonheid en natuur, ideaal voor liefhebbers van muziek, dans en gastronomie.

Reviews

4.5
· 1057 Reviews
 • A
  Andreia
  4
  (0 Reviews)
  Zeer goed diner.
 • C
  Carlos
  4
  (0 Reviews)
  De cruise was geweldig, de show was erg leuk en vol magische momenten, en het weer was ideaal voor zo'n diner. Het eten was niets om over naar huis te schrijven. Een aanrader om een keer te doen.
 • V
  Vicente
  5
  (0 Reviews)
  Ongelooflijk spektakel.
 • E
  Eva
  5
  (0 Reviews)
  De show verraste me enorm, ik verwachtte iets gewoner en gewoner, maar uiteindelijk kreeg ik een geweldige verrassing. Zeer aangename cruise, zou het graag opnieuw doen in de toekomst.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid