Flying Cinema Tour van Helsinki Tickets

4.8
(387 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 12 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 13 € 12
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Beleef een authentieke multisensoriële bioscoopervaring met deze tickets voor de Flying Cinema Tour van Helsinki. Vul je wandeltochten aan met deze originele luchttour langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Het is een leuke activiteit waar zowel kinderen als volwassenen van zullen genieten. Ga de kamer binnen, zet je bril op en maak je klaar voor een virtual reality-attractie waarmee je de stad vanuit een heel nieuw perspectief kunt bekijken.

 • Vlieg over Helsinki in een originele en onvergetelijke 4D-bioscoopervaring.
 • Ontdek alle iconische monumenten en belangrijke toeristische attracties van bovenaf.
 • Geniet van een leuke en vermakelijke activiteit voor het hele gezin.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor Flying Cinema Tour van Helsinki

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Met deze tickets voor de Flying Cinema Tour van Helsinki ontdek je hoe een vogel zich voelt als hij vliegt. Deze keer ben jij degene die over de straten van de stad vliegt en de belangrijkste toeristische attracties ontdekt, misschien zelfs een paar die je te voet al hebt bezocht.

De 4D-bioscoop met 50 zitplaatsen waarin de activiteit plaatsvindt, is speciaal ontworpen om al je zintuigen te prikkelen. Het beschikt over ultramoderne technologie en geluid, evenals bewegende stoelen en brillen om je onder te dompelen in virtual reality.

Deze originele rondleiding door Helsinki geeft je een andere kijk op de stad. Je ziet de bruggen, groene velden, klokkentorens en kathedralen van bovenaf in een echte multisensoriële ervaring.

Het is een leuke en vermakelijke activiteit, zelfs voor de jongste bezoekers. Het is daarom een goede gelegenheid om een activiteit met het gezin te doen en samen een leuke tijd te hebben.

Reviews

4.8
· 387 Reviews
 • E
  Erick
  5
  (0 Reviews)
  Het was geweldig om de stad tot leven te zien komen door middel van geluid en visuele effecten.
 • A
  Aixa
  5
  (0 Reviews)
  We waren gefascineerd, een unieke ervaring.
 • L
  Leonardo
  5
  (0 Reviews)
  Van begin tot eind was de Flying Cinema Tour een spannend avontuur. De combinatie van geavanceerde technologie en het adembenemende landschap van Helsinki zorgde voor een onvergetelijke ervaring.
 • M
  Maday
  5
  (0 Reviews)
  Ik zou iedereen die Helsinki op een unieke en spannende manier wil verkennen de Flying Cinema Tour aanraden. Deze ervaring biedt een leuke en fascinerende manier om de stad te leren kennen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid