Helsinki Suomenlinna Museum Tickets

4.5
(338 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 12 € 11
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de geschiedenis van dit iconische eilandfort met tickets voor het Suomenlinna Museum in Helsinki. Wandel rustig door de verschillende multimediatentoonstellingen, waar je historisch gereedschap, kleding en andere voorwerpen uit die tijd vindt.

Dit is het belangrijkste museum op de eilanden. Je kunt meer te weten komen in een onderhoudende film van ongeveer 25 minuten over de belangrijkste punten in de geschiedenis van deze iconische plek.

 • Verken de permanente tentoonstelling over de geschiedenis van het fort in je eigen tempo.
 • Ontdek de restauratiewerkzaamheden aan het fort op de eerste verdieping.
 • Leer meer terwijl je een film bekijkt over het kleurrijke verleden van het maritieme fort.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor Suomenlinna Museum in Helsinki
 • Ongeveer 25 minuten durende film over de geschiedenis van het fort
 • Rondleiding

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Ga terug in de tijd met deze tickets voor het Suomenlinna Museum in Helsinki, dat je meeneemt naar het verleden van het iconische maritieme fort van het eiland. Neem de tijd om rond te dwalen en verken elke hoek van het museum, het belangrijkste museum op het eiland, waar je alle details over de geschiedenis vindt.

Suomenlinna ligt 1 kilometer uit de kust van Helsinki en speelde een sleutelrol in de geschiedenis van Finland. Dit is de perfecte gelegenheid om meer te leren over de geschiedenis van dit fort, dat bijna 300 jaar getuige is geweest van de machtsstrijd tussen Finland, Zweden en Rusland. Het is ook uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.

In het museum wachten je verschillende multimediatentoonstellingen waarin je het verleden van het maritieme fort en de mensen die het bestaan ervan mogelijk maakten kunt ontdekken. Je wandelt tussen voorwerpen van grote waarde uit die tijd, zoals gereedschappen, kleding en andere historische voorwerpen.

Je kunt je ook onderdompelen in de historische actie met een 25 minuten durende film over de geschiedenis van het fort. Ga naar de eerste verdieping, waar je het ongelooflijke restauratiewerk ontdekt dat in de loop der jaren is uitgevoerd.

Reviews

4.5
· 338 Reviews
 • A
  Anastasia
  5
  (0 Reviews)
  Het is een fascinerende plek die je onderdompelt in de geschiedenis en cultuur van Finland. Mis de interactieve tentoonstellingen en historische reënactments niet.
 • I
  Iván
  5
  (0 Reviews)
  Ik raad je aan om genoeg tijd te nemen om het Suomenlinna Museum in detail te verkennen. Je komt er meer te weten over de interessante geschiedenis van het fort en het leven op het eiland. Het panoramische uitzicht vanuit het museum is a1.
 • M
  Maxime
  4
  (0 Reviews)
  De tentoonstellingen nemen je mee door de jaren heen en geven je een fascinerend inzicht in het leven in het oude fort.
 • I
  Ingrid
  5
  (0 Reviews)
  De collectie artefacten en historische documenten is indrukwekkend. We kregen een diep inzicht in het leven in het fort. Meer dan interessant.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid