Parijs aangepaste privé tour

4.7
(618 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 2 tot 6 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 62 € 57
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek Parijs vanuit het perspectief van een lokale gids, met deze gepersonaliseerde privé tour. U heeft de mogelijkheid om de plaatsen te kiezen die u wilt zien, of het nu de meest emblematische bestemmingen zijn zoals de Eiffeltoren, het Louvre Museum of de Notre Dame kathedraal, of de minder populaire kant, maar net zo interessant en oogstrelend.

Zonder routebeschrijving wordt uw bezoek aan de "Lichtstad" volledig afgestemd op uw smaak en voorkeuren. U kunt zelf de lengte van de tour kiezen, die kan variëren van 2 tot 6 uur en u wordt te voet rondgeleid door een inwoner van Parijs die u de echte verborgen juweeltjes van de stad zal laten zien.

 • LeerParijs kennen met een lokale gids alsof u een gewone Parijzenaar bent
 • Verken de verborgen juweeltjes van de stad of de iconische bezienswaardigheden op een route die is samengesteld op basis van uw smaak.
 • Bezoek de "Lichtstad" zonder reisroutes of beperkingen, in uw eigen tempo.

Wat is inbegrepen

 • Begeleide wandeltocht door Parijs
 • Privéreis, exclusief voor u en uw reisgenoten
 • Ervaring aanpasbaar aan uw smaak en voorkeuren

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Met deze privétour door Parijs ontdekt u de stad te voet, vanuit de ervaring van een lokale inwoner van Parijs, die u begeleidt op een onvergetelijke reis langs de verborgen juweeltjes of hoogtepunten van de Franse hoofdstad.

In tegenstelling tot conventionele tours, heeft deze tour geen routebeschrijving. U krijgt de gelegenheid om het bezoek aan te passen aan uw smaak en voorkeuren. Wanneer u boekt, moet u echter de duur van de ervaring kiezen, die tussen 2 en 6 uur kan liggen.

U kunt kiezen voor een wandeling langs de meest representatieve typische monumenten van Parijs, zoals onder meer de Eiffeltoren, de kathedraal Notre Dame en het Louvre Museum. U hebt daarentegen het alternatief om een andere reis te beleven, die meer geworteld is in het dagelijkse leven van de Parijzenaars. U kunt ook een evenwichtig plan opstellen dat een beetje van beide stijlen bevat.

U krijgt een andere kant van de stad te zien, een kant die maar weinig toeristen te zien krijgen, door door de straten te wandelen en een rondje te maken langs de plaatselijke gastronomie en het nachtleven in cafés, bars en terrassen, maar ook in ondergrondse musea waar straatkunst wordt tentoongesteld.

Reviews

4.7
· 618 Reviews
 • G
  Gisela
  5
  (0 Reviews)
  Een echte aanrader als u op zoek bent naar een eenvoudige, comfortabele tour met een lokale gids.
 • A
  Amelia
  5
  (0 Reviews)
  Het leukste deel van de tour was onze gids die zo behulpzaam en vriendelijk was, je kon zien dat ze plezier had om met ons door Parijs te toeren.
 • G
  Greta
  5
  (0 Reviews)
  Zeer goede tocht om met familie en vrienden van te genieten.
 • A
  Ada
  4
  (0 Reviews)
  Zonder verder oponthoud, het was geweldig
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid