Riviercruise in de Seine met Franse crêpe

4.8
(9323 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 1 tot 2 uren
Hellotickets Netherlands Niederländisch
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 29 € 27
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze activiteit is in je taal
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de geschiedenis en de historische gebouwen van Parijs met deze 1 uur durende cruise over de Seine, inclusief een gratis Franse crêpeproeverij . Stap aan boord van deze boot en luister naar audiocommentaar aan boord terwijl u ongelooflijke bezienswaardigheden zoals het Louvre Museum en de Notre Dame kathedraal bekijkt.

De cruise vindt plaats in kleine groepen van ongeveer 15 personen en u kunt genieten van unieke en onovertroffen uitzichten op Parijs en de mooiste en beroemdste bruggen van de hoofdstad bewonderen.

Ga na de rondleiding naar de voet van de Eiffeltoren en probeer een Franse suiker- of chocolade crêpe. Kies uw favoriete smaak en geniet van deze Parijse lekkernij met uitzicht op de prachtige Parijse toren.

 • Ontdek de beroemdste monumenten van de Franse hoofdstad met deze 1 uur durende cruise over de Seine in Parijs met audiogids .
 • Bekijk historische musea zoals het Louvre, de Orsay en de Notre Dame.
 • Bewonder de prachtige bruggen en unieke architectuurvan de Parijse stad.
 • Sluit deze tour af met een Franse crêpe met uitzicht op de Eiffeltoren .

Wat is inbegrepen

 • 1 uur durende cruise op de Seine in Parijs.
 • Proeverij van een Franse crêpe met chocolade, suiker, citroen, jam of slagroom.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van een adembenemend uitzicht op de stad Parijs met deze 1 uur durende cruise over de Seine, inclusief een Franse crêpeproeverij . Klim aan boord van een boot voor kleine groepen van ongeveer 15 personen voor een unieke ervaring in de hoofdstad van Frankrijk.

Tijdens deze tour leert u over de geschiedenis van de stad en haar monumenten via audiocommentaar aan boord . U ziet de ongelooflijke monumenten, beroemde musea en de mooiste bruggen van de hoofdstad. Aan het einde van de rondleiding geniet u ook van een authentieke Franse crêpe .

Bekijk de vele populaire bezienswaardigheden van Parijs, zoals de kathedraal Notre Dame, een van de oudste gotische kathedralen ter wereld. Bewonder deze imposante kathedraal uit de 13e eeuw en geniet van een comfortabele rit langs de Seine.

Vanuit uw stoel ziet u historische musea zoals het Louvre, het belangrijkste museum van Frankrijk en een van de meest bezochte ter wereld. Via de audiogids ontdekt u het historisch verleden van dit museum met meer dan 10.000 jaar geschiedenis. U ziet ook het Musée d'Orsay, een van de meest opmerkelijke musea van Parijs, met de meest indrukwekkende beeldhouwwerken ter wereld.

Tijdens deze cruise over de Seine ziet u andere beroemde monumenten zoals de replica van het Vrijheidsbeeld in New York op het Parijse Zwaneneiland. Aan de oevers van de Parijse rivier ziet u ook het Grand Palais, een van de meest emblematische Parijse monumenten van de stad.

Vanaf het water kunt u dit grote modernistische paleis uit 1900 aanschouwen en zo veel ongelooflijke souvenirfoto's maken. Geniet van ongelooflijke panoramische uitzichten over de stad en bewonder de prachtige bruggen en architectuur van de Franse hoofdstad.

Sluit deze rondleiding af met een gratis proeverij en probeer een authentieke Franse crêpe met suiker, chocolade, citroen, jam of slagroom. Kies uw favoriete smaak en geniet van deze heerlijke pannenkoek aan de voet van de Eiffeltoren .

Reviews

4.8
· 9323 Reviews
 • C
  Cleonice
  5
  (0 Reviews)
  Ik zag het mooiste profiel van de Eiffeltoren vanaf de Seine, prachtig!
 • J
  Jairo
  4
  (0 Reviews)
  Ik heb erg genoten, ik had graag wat langer op de cruise gebleven. Ik ben super ontspannen en verliefd op Parijs uitgestapt, de crêpes waren ook de beste!!!!
 • Z
  Zéphyr
  5
  (0 Reviews)
  We vonden het geweldig!
 • H
  Hannelore
  5
  (0 Reviews)
  Al het beste van Parijs op één plek! Een wonder!
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid