Dagtocht Wicklow en Glendalough vanuit Dublin

4.9
(781 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 8 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 62 € 57
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Vertrek voor een 1-daagse rondreis in kleine groep vanuit Dublin naar Wicklow en Glendalough. Ontdek het Ierse platteland terwijl je Powerscourt Gardens verkent en je verwondert over het panoramische uitzicht op de Wicklow Mountains. Bezoek het oude klooster van Glendalough, een historische plaats omringd door meren. Tijdens deze tour kun je jezelf onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van Ierland terwijl je meer leert over de geschiedenis en cultuur van het land.

  • Ontdek de iconische plekken van Ierland tijdens een tour in kleine groep met een deskundige gids.
  • Neem de bezienswaardigheden van de Ierse landschappen in je op in de Wicklow Mountains.
  • Verken Powerscourt Gardens, door National Geographic beschouwd als een van de beste tuinen ter wereld.

Wat is inbegrepen

  • Rondleiding voor kleine groepen
  • Lokale gids
  • Transport
  • Ophalen en terugbrengen naar het hotel

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Maak kennis met Ierlands natuurschoon en monumenten tijdens een 1-daagse tour van Dublin naar Wicklow en Glendalough. Je wordt samen met je gids naar een ontmoetingspunt in het centrum van Dublin gebracht. Aan het begin van de dag trek je de Wicklow Mountains in waar je wordt begroet door het landschap van glooiende groene heuvels, valleien en meanderende rivieren. Je krijgt ook een persoonlijke behandeling van je gids tijdens deze ervaring, want dit is een tour in een kleine groep.

De eerste stop op de tour brengt je naar Powerscourt Gardens, door National Geographic op de derde plaats in de wereld gezet voor zijn schoonheid. Hier kun je door de tuinen wandelen en de architectuur van het hoofdgebouw bewonderen. Door deel te nemen aan deze tour krijg je toegang tegen een gereduceerd tarief . Geniet van de sereniteit en schoonheid van deze plek terwijl je meer leert over de geschiedenis en het belang ervan in de Ierse cultuur.

Na je bezoek aan Powerscourt ga je naar het oude klooster van Glendalough, een historische site die dateert uit de 6e eeuw. Hier krijg je de kans om de ruïnes van het klooster te verkennen en te genieten van wat vrije tijd in de omliggende vallei met verschillende meren.

De tour wordt begeleid door een deskundige gids die je gedetailleerde informatie geeft over elke plaats die je bezoekt. Je leert over de geschiedenis, cultuur en tradities van Ierland terwijl je geniet van het landschap om je heen. Vervoer van en naar Dublin is inbegrepen.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid