Wicklow, Glendalough en Kilkenny dagtocht vanuit Dublin

4.7
(1198 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 9 uren 15 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 45 € 41
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tijdens deze tour krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 9 uur de natuurlijke wonderen en historische juweeltjes van Ierland te ontdekken. U zult genieten van het prachtige uitzicht op het Ierse landschap terwijl u door het Wicklow Mountains National Park toert en de prachtige meren van Glendalough bewondert.

U wordt begeleid door een deskundige gids, die u leert over de Ierse geschiedenis en folklore. De activiteit omvat ook een stop in de oude stad Kilkenny, de hoofdstad van het middeleeuwse Ierland. Tijdens een rondleiding door het indrukwekkende historische erfgoed van Ierland leert u meer over de rijke traditie en cultuur van het eiland.

 • Ontdek het prachtige landschap van de Wicklow Mountains en het Wicklow National Park terwijl u leert over de geschiedenis en cultuur van Ierland.
 • Wandel tussen de kloosterruïnes van Glendalough en bewonder de schoonheid van de omringende meren en bergen.
 • Verken de middeleeuwse stad Kilkenny met zijn indrukwekkende kasteel en prachtige oude architectuur.

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar Wicklow, Glendalough en Kilkenny
 • Professionele gids
 • Vervoer per luxe touringcar met airconditioning
 • Gratis wifi verbinding aan boord

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze charmante en historische tour ontdekt u enkele van Ierlands grootste natuurlijke wonderen en historische juweeltjes. De tour duurt ongeveer 9 uur, waarin u onder begeleiding van een deskundige gids meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van het eiland.

U begint de dag met een schilderachtige rit door het idyllische landschap van Wicklow National Park, waar u geniet van de prachtige uitzichten op de bergen . In dit nationale park stopt u bij Wicklow Gap, een van de hoogste bergpassen in de regio, waar u zich vanaf eenuitkijkpunt kunt vergapen aan het uitzicht op de omgeving.

De volgende stop is Glendalough, een vervallen kloostercomplex gesticht door St. Kevin in de 6e eeuw. De regio staat niet alleen bekend om zijn ruïnes, maar ook om de prachtige meren en bergen die de regio omringen en er een waar natuurparadijs van maken.

Daarna gaat u terug in de tijd met een rondleiding door Kilkenny, de middeleeuwse hoofdstad van Ierland, ook erkend als een van de mooiste steden van het eiland. Wandel door de geplaveide straten en ontdek het indrukwekkendeKilkenny Castle, dat in de 13e eeuw werd gebouwd door de Normandische veroveraars.

Aan het einde van de tour keert u terug naar het oorspronkelijke startpunt, aangezien het een rondrit is.

Reviews

4.7
· 1198 Reviews
 • S
  Sotirios Petrou
  5
  (0 Reviews)
  The tour itself was great. What really added value though is our tour guide Pat and driver Brian. Definitely the most brilliant tour guide we' ve ever had, Pat is a moving encyclopedia and his narrative skills are over the top. Many thanks to both of them for making aour experience unforgettable.
 • M
  Marianne Perinetti
  5
  (0 Reviews)
  Découverte de très beaux paysages sauvages.
 • S
  Sébastien CESANO
  5
  (0 Reviews)
  Journée très riche et agréable.
 • E
  Elisabeth Servant
  5
  (0 Reviews)
  Un seul regret: aucun support touristique en français ni dans Dublin ni pendant l excursion ( ni sur support papier ni sur audio guide)
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid