Dagtocht Wicklow, Kilkenny en Glendalough vanuit Dublin

4.6
(788 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 10 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 52 € 48
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Vertrek vanuit Dublin voor een dagtour met gids en inclusief vervoer. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Wicklow, de geschiedenis van Kilkenny en de sereniteit van Glendalough. Verken het prachtige landschap van de bergen en de gletsjervallei, bezoek oude kastelen en lokale schapenboerderijen op deze sightseeing-ervaring.

  • Ontdek de landschappen van Wicklow, bekend als de 'Tuin van Ierland', op een 1-daagse tour .
  • Verken Kilkenny Castle, een middeleeuws juweeltje met een rijke geschiedenis.
  • Geniet van wat stilte in Glendalough, een oud klooster midden in de natuur.

Wat is inbegrepen

  • Wandeltocht door Kilkenny en Glendalough
  • Stop bij de gletsjervallei Wicklow Gap
  • Bezoek aan een Ierse schapenboerderij met demonstratie van herdershonden
  • Wandeltochten in Kilkenny & Glendalough

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Deze dagexcursie brengt jou en je deskundige lokale gids vanuit Dublin naar enkele van Ierlands meest geliefde folkloristische bestemmingen. Gedurende 1 dag ga je zuidwaarts naar County Wicklow, bekend als de "Tuin van Ierland". Hier geniet je van het prachtige berglandschap, groene valleien en schilderachtige meren.

Je stopt bij de beroemde Sally Gap Bridge, een iconische locatie die het decor is geweest voor talloze films en tv-series, van Braveheart tot Vikings. Je krijgt ook de gelegenheid om het klooster van Glendalough te bezoeken, een plaats van grote historische betekenis en natuurlijke schoonheid.

Nadat je Wicklow hebt verkend, ga je naar Kilkenny, een charmant middeleeuws stadje. Hier kun je Kilkenny Castle bezoeken, een fort dat dateert uit de 12e eeuw, om de zalen te bezichtigen en meer te leren over de rijke geschiedenis van deze plek. Je hebt ook vrije tijd om de pittoreske straatjes van Kilkenny te verkennen en te genieten van het levendige culturele leven van de stad.

Tijdens de tour bezoek je Laragh, een pittoreske Ierse schapenboerderij. Daar zul je de colliehonden aan het werk zien tijdens een live demonstratie op het platteland. Je ontmoet de lokale arbeiders en krijgt de kans om de lammeren en dieren te ontmoeten.

Tot slot ga je terug naar Dublin in je inbegrepen vervoer met Wi-Fi. Deze tour is perfect voor diegenen die de natuurlijke schoonheid van Ierland willen verkennen, zich willen onderdompelen in de geschiedenis en willen genieten van de rust van de landschappen. Bovendien krijg je de keuze uit verschillende ophaal- en afzetpunten op basis van je interesses, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid