Florence Galleria dell'Accademia tickets

4.4
(12974 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 33 € 30
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Bekijk de grootste werken uit de kunstgeschiedenis met dit voorrangsticket voor de Galleria dell'Accademia in Florence . Boek uw bezoek vooraf en sla de rij over om dit wereldberoemde museum binnen te gaan. Verken in uw eigen tempo 's werelds belangrijkste collecties schilderijen en beelden. Bewonder Michelangelo 's iconische David-beeld en bekijk meesterwerken van kunstenaars als Botticelli, Uccello, Ghirlandaio en nog veel meer.

Dompel jezelf onder in een artistieke reis door deze indrukwekkende collectie meesterwerken en krijg toegang tot de tijdelijke tentoonstellingen van het museum. Bovendien kunt u uw ervaring vergroten door uw ticket te combineren met andere attracties zoals stadsrondleidingen, rondleidingen en toegang tot andere musea.

 • Ontdek authentieke juweeltjes van renaissancekunst met dit voorrangsticket voor de Accademia Gallery in Florence .
 • Verken het interieur van dit beroemde museum zonder de eindeloze wachtrijen.
 • Bewonder het iconische beeldhouwwerk van Michelangelo's David en schilderijen van kunstenaars als Botticelli, Ghirlandaio en Uccello .
 • Verbeter uw ervaring en combineer uw ticket voor de Galleria met stadsrondleidingen, rondleidingen en tickets voor andere musea.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor de Galleria dell'Accademia in Florence met prioritaire toegang.
 • Toegang tot Michelangelo's David.
 • Toegang tot permanente tentoonstellingen.
 • Toegang tot tijdelijke tentoonstellingen (indien beschikbaar).

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Ontdek het meesterwerk van de Florentijnse Renaissance met dit ticket voor prioritaire toegang tot de Accademia Gallery in Florence . Vermijd de eindeloze wachtrijen door uw ticket vooraf te boeken en verken een van de beroemdste musea van de Italiaanse hoofdstad in uw eigen tempo . Bewonder het interieur van deze beroemde galerij, waar Michelangelo 's iconische beeld van David staat. Bekijk prachtige schilderijen van beroemde Florentijnse kunstenaars en krijg, indien beschikbaar, toegang tot de tijdelijke tentoonstellingen van het museum.

Maak optimaal gebruik van uw tijd in Florence en vermijd de wachtrijen. Met uw prioritair toegangsticket ziet u enkele van de belangrijkste collecties schilderijen en beeldhouwwerken ter wereld. Hier vindt u Michelangelo's beeld van David, het populairste werk uit de kunstgeschiedenis. Bekijk de schoonheid van dit symbool van de Florentijnse Renaissance, evenals andere sculpturen uit de 16e tot de 19e eeuw, van Johannes van Bologna's De verkrachting van de Sabijnse vrouwen totMichelangelo 's beroemde onvoltooide Slaven .

Tijdens uw bezoek zult u nog andere schatten uit de Renaissance ontdekken. U ziet een enorme collectie 15e-eeuwse schilderijen, evenals een verscheidenheid aan antieke muziekinstrumenten. Bewonder de indrukwekkende meesterwerken van de grootste Florentijnse kunstenaars zoals Botticelli, Ghirlandaio en Uccello. U vindt er ook een collectie laatgotische schilderijen, vertegenwoordigd door de werken van Lorenzo Monaco.

Bovendien kunt u uw ervaring versterken door uw kaartje voor de Accademia Galerij te combineren met andere exclusieve activiteiten, zoals toegang tot de Uffizi Galerij, rondleidingen door de stad per toeristenbus of rondleidingen.

Reviews

4.4
· 12974 Reviews
 • K
  Kania
  4
  (0 Reviews)
  Zelfs met veel verschillende groepen en verschillende opties slaagde het personeel erin het goed te doen zonder het verkeerd te doen.
 • L
  Leomaira
  4
  (0 Reviews)
  Het hele proces is efficiënt en georganiseerd
 • E
  Eleonora
  5
  (0 Reviews)
  Het was erg interessant om te leren over de context van Michelangelo's David, waardoor ik het museum nog meer waardeerde.
 • A
  Amilcare
  5
  (0 Reviews)
  Het was de moeite waard! Alles was efficiënt en professioneel, en onze gids was zeer deskundig en maakte de ervaring fantastisch!
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid