Pisa dagtocht vanuit Florence

4.8
(8908 Reviews)

Over deze activiteit

Duur: Ca. 7 uur
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 42 € 39
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ontdek Pisa, een van de meest bezochte steden van Italië, tijdens een excursie van een halve dag. Vanuit Florence, op ongeveer 85 km van Pisa, heb je vervoer van en naar Pisa. Wandel door een van de beroemdste steden van Italiaans Toscane en bezoek het interieur van de prachtige Duomo van Pisa.

De tour duurt ongeveer 6 uur en is inclusief een professionele gids, die je van interessante informatie over deze Toscaanse stad zal voorzien. Tijdens de tour zul je onder andere emblematische en historisch relevante plaatsen zien, zoals het Piazza dei Cavalieri en de kerk van San Sisto.

 • Geniet van een halve dag tour door de Toscaanse stad Pisa. Je wandelt over het Piazza dei Miracoli en bent getuige van de scheve toren van Pisa.
 • De tour is inclusief vervoer van en naar Florence en een professionele gediplomeerde gids, met wie je het belang van het rijke erfgoed en de geschiedenis van de stad leert kennen.
 • Het hoogtepunt van deze ervaring is een toegangsticket voor de Duomo di Pisa, een kerk die in 1987 werd uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar Pisa vanuit Florence
 • Vervoer van en naar
 • Professionele gids
 • Toegang tot de Duomo di Pisa

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ga mee met deze halve dagexcursie naar Pisa vanuit Florence! Tijdens deze ongeveer 6 uur durende tour leer je deze beroemde Toscaanse stad en een van de meest bezochte steden in Italië kennen. Leer meer over de geschiedenis en cultuur van Pisa van een professionele gediplomeerde gids.

Vervoer van en naar Florence is ook inbegrepen in deze tour. De beroemde Scheve Toren van Pisa, het Plein der Wonderen en het Domplein zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden die je tijdens je verblijf in Pisa zult bezoeken. Om deze ervaring nog meer kracht bij te zetten, krijg je een toegangsticket voor de Duomo van Pisa.

De stad Pisa, de op één na belangrijkste stad van Toscane, heeft een onbekende oorsprong. Het wordt vooral gekenmerkt door plaatsen zoals de scheve toren, die meteen na het begin van de bouw zo scheef stond. Het is echter niet het enige scheve gebouw in Pisa en de reden waarom veel gebouwen in deze staat verkeren is te wijten aan het moerassige terrein waar de stad is gebouwd.

Met je ticket voor de Duomo van Pisa kun je een diepgaande rondleiding krijgen door het interieur van de beroemde kathedraal. De kathedraal van Pisa is een middeleeuwse katholieke kathedraal gewijd aan Maria Hemelvaart en de architectuur is voornamelijk Romaans. De kathedraal werd in 1987 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.

Vanaf hetzelfde plein heb je ook een prachtig uitzicht op het Baptisterium van Pisa, gewijd aan Johannes de Doper. Tijdens je verblijf in deze prachtige stad zijn de Kerk van San Sisto en het Piazza dei Cavalieri andere van de meest emblematische plekken die je zult zien.

Reviews

4.8
· 8908 Reviews
 • L
  Lynda
  5
  (0 Reviews)
  Uitstekende keuze, het is een zeer interessante excursie die verschillende lessen en goede herinneringen achterlaat. Een aanrader voor het hele gezin.
 • J
  Jessica
  5
  (0 Reviews)
  We hielden van de rondleiding. De geschiedenis van de plaats en de stad is buitengewoon interessant, als u besluit de rondleiding te volgen raad ik u aan bijzondere aandacht te besteden aan de uitleg van de gidsen.
 • T
  Teresa
  5
  (0 Reviews)
  Een ongelooflijk bezoek, ik ben erg blij dat ik deze excursie heb gemaakt, ik heb een dierbare herinnering aan die dag meegenomen.
 • N
  Nerea
  4
  (0 Reviews)
  Jammer dat het weer die dag niet meezat en we vroeg moesten vertrekken. De ervaring verliep erg goed en er was geen gebrek aan gelach tijdens de excursie, jammer dat we er niet in slaagden om hem af te maken.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid