Florence Uffizi Galerij rondleiding

4.4
(15619 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 30 minuten
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 75 € 69
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

De Uffizi Galerij is een must voor iedereen die Florence bezoekt. Leer meer over de belangrijkste werken van meesters uit de Renaissance met een exclusieve 1,5 uur durende rondleiding door de Uffizi Galerij met skip-the-line toegang . Ontdek de binnenkant van een van de populairste bezienswaardigheden van de stad in kleine groepen, met een deskundige gids die je leidt naar hoogtepunten zoals schilderijen zoals Botticelli's De Geboorte van Venus.

Deze kunsthistorische rondleiding is inclusief koptelefoon om gemakkelijk te kunnen luisteren en extra tijd na de rondleiding om het museum in je eigen tempo te verkennen.

 • Bezoek de beroemde Uffizi Galerij in Florence met een skip-the-line ticket .
 • Leer in kleine groepen van ongeveer 9 personen over de geschiedenis achter de kunst met een professionele gids.
 • Bekijk de rijke hoeveelheid meesterwerken uit de Renaissance van Michelangelo, Botticelli, Caravaggio en vele anderen.
 • Na de rondleiding heb je extra tijd om het museum op je eigen tempo te verkennen.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door de Uffizi Galerij in Florence
 • Ingang
 • Koptelefoon om gemakkelijk naar de gids te luisteren

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Plan je bezoek aan de Uffizi Galerij met een skip-the-line ticket en geniet van een rondleiding van ongeveer 1,5 uur door de galerie van de Medici-familie. Ga deze uitgebreide galerie binnen en verken vijftig kamers met meer dan 1800 schilderijen, beeldhouwwerken en antiek in kleine groepen van ongeveer 9 personen .

De Uffizi Galerij, gelegen in het hart van Florence, is een van de beroemdste schilderijencollecties ter wereld, gezien de rijke hoeveelheid meesterwerken die het bevat, voornamelijk uit de Renaissance periode. Een professionele gids leidt je door de werken van de grootste meesters uit de Renaissance. Je kunt schilderijen bekijken zoals de "Geboorte van Venus" en "Lente" van Botticelli. Je bewondert Michelangelo's "Tondo Doni" , een van de juwelen van het Italiaanse Cinquecento en Caravaggio 's "Hoofd van Medusa".

Tijdens je wandeling door het museum vind je ook Griekse en Romeinse beelden, tekeningen en prenten. Tijdens je rondleiding door de galerijen krijg je een koptelefoon op zodat je de gids beter kunt horen over de geschiedenis van deze werken die dateren uit de 12e tot de 17e eeuw.

Na je bezoek aan de galerijen heb je extra tijd om het museum op je eigen tempo te verkennen of om meer tijd te besteden aan het bekijken van de prachtige schilderijen. Aan de ene kant van de Uffizi Galerij zie je het imposante Palazzo Vecchio, een van de beroemdste symbolen van Florence, met uitzicht op het prachtige Piazza della Signoria. Ga door de levendigste wijk van Florence en bekijk het symbool dat heel Florence doordringt, de Ponte Vecchio met zijn huizen en winkels die over de rivier de Arno hangen.

Haal het meeste uit je bezoek aan dit iconische museum en spring binnen in de winkel van de Uffizi Galerij waar je souvenirs, boeken en schilderijen kunt kopen.

Reviews

4.4
· 15619 Reviews
 • S
  Sandra
  4
  (0 Reviews)
  Het is ideaal dat deze rondleiding voor kleine groepen is, want we konden op ons gemak van de rondleiding genieten, vragen stellen en zoveel leren als we wilden.
 • J
  Jurgen
  5
  (0 Reviews)
  Ik heb veel geleerd van deze ervaring, ook al werd ik vergezeld door mijn bejaarde moeder en mijn jongste dochter. We hebben er alle drie van genoten en waren zeer vermaakt.
 • C
  Carol
  5
  (0 Reviews)
  Ondanks het grote aantal mensen was de hele organisatie zeer goed en we hebben ons op geen enkel moment overweldigd gevoeld. We werden fenomenaal begeleid.
 • S
  Susan
  5
  (0 Reviews)
  In mijn groep waren we met 3 en we werden begeleid door een extra groep van 2. In principe voelde het als een privé-tour, begeleid door een zeer goede gids.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid