Verona pasta en tiramisu kookles

4.6
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Duur: 3 uur
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 148 € 135
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Deze kookles duurt ongeveer 3 uur en stelt je in staat om enkele klassieke Italiaanse gerechten te bereiden: bruschetta met mozzarella en ansjovis, ravioli gevuld met ricotta en spinazie, en tiramisu. Als je deze ervaring boekt, kom je in het huis van een deskundige lokale kok die je nuttige kooktips en -trucs zal geven. Bij het boeken kun je kiezen tussen lunch en diner. De totale prijs is inclusief een welkomstaperitief, water en wijn.

  • Geniet van een activiteit voor kleine groepen
  • Leer hoe je ravioli met ricotta en spinazie en een heerlijke tiramisù maakt onder begeleiding van een lokale chef-kok.
  • Geniet van het welkomstaperitief

Wat is inbegrepen

  • Pasta en tiramisu kookles
  • Expert kok
  • Aperitief
  • Lunch of lunch (3 gangen)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Deze kookles vindt plaats bij een ervaren kok uit Verona, die de deuren van zijn huis opent voor kleine groepen fijnproevers. Het duurt ongeveer 3 uur en is inclusief een welkomstdrankje, wijn, water en koffie. Samen met de plaatselijke kok stel je een driegangenmenu samen dat opent met een traditioneel voorgerecht: een bruschetta met mozzarella en ansjovis, waarbij de smaak van de ansjovis contrasteert met de zoetheid van de kaas.

De ervaring gaat verder met de bereiding van ravioli, een verse pasta gevuld met ricotta en spinazie. Dankzij de eieren in het deeg heeft de verse pasta een intensere smaak en door de poreuze textuur kan hij de sauzen beter vasthouden. Tot slot leer je hoe je het sterdessert van de Alpen bereidt: tiramisù. Dit snoepje ontstond in de jaren 1970 in de regio Verona.

Dit menu is geschikt voor vegetariërs. De ervaring is inclusief wijn, water en koffie en kan op elk moment van het jaar worden gedaan. Het is een geweldig idee voor fijnproevers, alleenreizenden of gezinnen.

Extra informatie

Annuleringsbeleid