Fietstocht Tokyo

4
(112 Reviews)

Over deze activiteit

Duur: 6 uur 30 minuten
Deze activiteit heeft ZEER GOEDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 117 € 107
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Leer de belangrijkste monumenten en de meest verborgen hoekjes van Tokio kennen dankzij deze fietstour. Het is voor kleine groepen van ongeveer 5 personen, zodat je comfortabel de straten kunt verkennen. Bovendien wordt u altijd begeleid door een gids, zodat u niet op de verkeerde route terechtkomt.

U haalt het meeste uit uw tijd en gedurende de anderhalf uur die de ervaring duurt, bezoekt u verschillende wijken van Tokio zoals Shinjuku, Ginza of Roppongi. U ziet belangrijke monumenten zoals de Meiji Jingu Shrine, Yoyogi Park, het Keizerlijk Paleis en nog veel meer.

 • Leer meer over Tokio met deze fietstour door de stad met een gids.
 • Kleine groepen van ongeveer 5 personen, inclusief de fiets en een helm voor elke deelnemer.
 • Je fietst door verschillende wijken van de stad tijdens de ongeveer 6,5 uur durende ervaring.

Wat is inbegrepen

 • Tokio fietstour
 • Toeristische gids
 • Helm
 • Fiets

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tour Tokyo in comfort met deze fietstour waarbij je van een gids over de stad leert. De ervaring duurt in totaal 6 en een half uur, waarin u hoort over de geschiedenis en uitleg krijgt over de belangrijkste monumenten.

De tour is ontworpen voor kleine groepen van ongeveer 5 personen, zodat het voor alle deelnemers comfortabel is om zich door de stad te verplaatsen. Met zo weinig mensen kan de gids u ook een meer persoonlijke ervaring bieden.

Tokio is een zeer grote stad, maar dankzij de mobiliteit van de fiets kunt u de dag optimaal benutten en vele wijken van de stad verkennen. Van de meest centrale wijken tot de mooiste parken, u zult geen enkele must-see plek missen.

Enkele van de wijken die u zult bezoeken zijn Shinjuku, waar u de belangrijkste wolkenkrabberwijk van Tokio vindt, Ginza en Roppongi. De laatste twee hebben brede straten en lange fietspaden waar u in alle comfort langs kunt fietsen.

Enkele van de meest opmerkelijke monumenten kunt u van dichtbij bekijken, zoals de Meiji Jingu Shrine, een Shinto-schrijn in het centrum van de wijk Shibuya. Yoyogi Park is een van de grootste parken van de Japanse hoofdstad en staat bekend om zijn grote bloemenrijkdom. En niet te vergeten belangrijke plaatsen zoals het Keizerlijk Paleis, de Tokyo Sky Tree en vele andere must-see plaatsen.

Reviews

4
· 112 Reviews
 • M
  Matthew
  5
  (0 Reviews)
  Een bijzondere manier om de stad te zien, ik vond het geweldig om de stad op de fiets te zien.
 • O
  Ophelia
  5
  (0 Reviews)
  Het keizerlijk paleis is ongelooflijk, het voelt imposant om het van dichtbij te zien.
 • S
  Sawyer
  5
  (0 Reviews)
  Ik wist niet dat de stad zoveel verborgen steegjes en verborgen schoonheden had, het is echt de mooiste stad die ik ooit in mijn leven heb bezocht.
 • L
  Leo
  5
  (0 Reviews)
  Yoyogi Park is geweldig, het is alsof je een deel van het bos in de stad hebt, het is een perfecte plek om de middag door te brengen, nu wil ik terug om er een tijdje te wandelen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid