Tokyo Oude Stad rondleiding

4.6
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 66 € 60
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Leer de oude stad van Tokio kennen tijdens deze rondleiding door Yanaka. Wandel ongeveer 3,5 uur door de wijk Yanaka en bezoek Nezu Shrine. Proef het straatvoedsel en geniet van een themacafé. Dit alles met een lokale gids die je de tradities en gewoonten van een wijk met een rijke geschiedenis laat zien.

  • Ontdek de Japanse cultuur tijdens een wandeling door de straten van de oude binnenstad van Tokio.
  • Bezoek een tempel en leer over de lokale geschiedenis en tradities.
  • Geniet van een meeslepende ervaring in Yanaka met een lokale gids.

Wat is inbegrepen

  • Wandeling door Yanaka, de oude stad van Tokio.
  • Professionele gids voor 3 en een half uur.
  • Ingang tot Nezu Tempel.
  • Een drankje, een snoepje en een schilderij van een gelukkige kat in een koffiehuis.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek een van de belangrijkste buurten van Tokio tijdens deze rondleiding door de oude stad in Yanaka. De tour is te voet en je wordt bijgestaan door een lokale gids die je het beste van de buurt laat zien. Naast het zien van de Nezu schrijn kun je wat lokaal eten proeven en genieten van Japans handwerk in een themacafé. De tour duurt ongeveer 3,5 uur en in die tijd leer je de oude stad van Tokio grondig kennen.

Je krijgt de kans om de Nezu Tempel te bezoeken, een boeddhistisch heiligdom uit de 17e eeuw. Je kunt jezelf verliezen in de tuinen en de aangrenzende gebouwen. Je gids zal je de betekenis van elke kamer en het belang van dit boeddhistische heiligdom uitleggen.

In Yanaka vind je een veelheid aan traditionele winkels en typisch Japanse gebouwen. Al wandelend maak je kennis met de Japanse architectuur uit de jaren 50 en het dagelijkse leven van de bewoners. Het is een wijk met veel bars en restaurants, dus maak van de gelegenheid gebruik om van de rijke en gevarieerde plaatselijke keuken te genieten.

Je bezoekt ook een themacafé waar je een gelukspoppetje van een Japanse kat kunt beschilderen. Dit is een goed moment om de verscheidenheid aan Japanse thee te proeven en je vaardigheden met oosterse ambachten te ontdekken.

Vervolgens kom je door een grote winkelstraat met ambachtelijke winkels en traditionele restaurants. Hier kun je Japanse zoetigheden proeven en unieke producten ontdekken die door lokale kunstenaars met de hand zijn gemaakt. Proef het rijke en gevarieerde straatvoedsel en kom niet terug zonder een souvenir van deze tour door Yanaka in het hart van Tokio.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid