Marrakech ballonvaart

4.9
(852 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 4 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 261 € 238
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Klim aan boord van een heteluchtballon en geniet van het uitzicht vanuit de lucht op het Atlasgebergte . U wordt begeleid door een deskundige piloot, die de veiligheid van de activiteit garandeert. Van bovenaf kunt u de schoonheid van Marrakech, de toppen van de Atlas en de dorpen aanschouwen. De activiteit duurt ongeveer 4 uur .

U rijdt met een 4x4 naar de lanceerplaats en ziet hoe de ballonnen worden opgeblazen. Vervolgens maakt u een tocht door de lucht terwijl u geniet van de natuurlijke landschappen van het Marokkaanse gebergte. Na de landing geniet u van een typisch Berbers ontbijt en neemt u een vluchtcertificaat van uw avontuur in de lucht mee naar huis.

 • Klim aan boord van een heteluchtballon en geniet van het uitzicht op Marrakech en het Atlasgebergte .
 • Geniet na de landing van een typisch Berberontbijt .
 • Neem een vluchtcertificaat mee naarhuis van je avontuur in de lucht.

Wat is inbegrepen

 • Ophalen en terugbrengen naar het hotel
 • Vervoer in geklimatiseerde 4x4
 • Welkom thee
 • 1 uur vliegen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Vlieg over het Marokkaanse platteland en geniet van het uitzicht vanuit de lucht op het Atlasgebergte tijdens een ballonvaart vanuit Marrakech. De duur van de activiteit is ongeveer 4 uur. U wordt begeleid door een professionele piloot, die als gids optreedt en de veiligheid van de activiteit garandeert.

U begint de activiteit met een rit per 4x4 naar de lanceerplaats . Hier ziet u hoe de ballonnen worden opgeblazen en klaargemaakt voor de vlucht. Vervolgens klimt u aan boord en geniet u van een onvergetelijke ervaring terwijl u door de lucht zweeft.

U krijgt de gelegenheid om de schoonheid van Marrakech, het Atlasgebergte en de dorpen in de regio in u op te nemen. Het Atlasgebergte is een van de indrukwekkendste van Marokko, met als hoogste punt de Toubkal, op 4.167 meter hoogte. Tijdens de vlucht zult u genieten van het adembenemende uitzicht op het gebergte en de omliggende regio.

Na de landing geniet u in een lokale winkel van een ontbijt met typische Berberse gerechten . Aan het einde van de activiteit ontvangt u een vluchtcertificaat als bewijs dat u heeft deelgenomen aan deze unieke ervaring.

Als u wilt, kunt u ook kiezen voor een privévlucht (tegen betaling), waardoor u van een nog persoonlijkere ervaring kunt genieten. Dit is een unieke activiteit, vol schoonheid, adrenaline en hoogtes, ideaal voor liefhebbers van landschappen en natuur .

Beoordelingen

4.9
· 852 Beoordelingen
 • V
  Vitor
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik vertrek met prachtige beelden van deze wandeling.
 • D
  Derby
  4
  (0 Beoordelingen)
  Het uitzicht vanuit de lucht was adembenemend, zoiets heb ik nog nooit van mijn leven gezien. De rit was zeer aangenaam, hoewel ik een beetje misselijk werd toen ik uit de ballon stapte. Een aanrader om een keer te doen.
 • J
  Jorge
  5
  (0 Beoordelingen)
  Heel plezierig.
 • M
  Marta
  5
  (0 Beoordelingen)
  Het was een erg leuke en mooie ervaring, het uitzicht vanaf de top was prachtig en de rit was geweldig. Meer dan een aanrader voor iedereen, het is een unieke ervaring.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid