Merzouga woestijn: 3-daagse tocht vanuit Marrakech

4.9
(979 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 dagen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 105 € 96
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ga op deze 3-daagse reis naar de Merzouga-woestijn vanuit Marrakech, dat op ongeveer 600 kilometer afstand ligt. Tijdens de reis ziet u wonderen zoals de Saharaanse duinen, Berbernederzettingen en unieke berglandschappen. De ervaring omvat een professionele gids, diners, ontbijt en 2 overnachtingen.

Rijd 2 uurop een kameel in de woestijn en ontspan met vervoer heen en terug . U kunt verschillende opties kiezen, zoals het toevoegen van een quadtour in de woestijn of de mogelijkheid om de tour in Fez te beëindigen en uw reis vanaf daar voort te zetten.

 • Reis door de Merzouga woestijn vanuit Marrakech op een 3-daags avontuur, waar je duinen ziet, prachtige zonsondergangen en geniet van een kamelentocht.
 • Een professionele gids begeleidt u de hele tijd op deze tocht die ook diners, ontbijt , vervoer van en naar de woestijn en accommodatie omvat.
 • Kies uw favoriete optie: excursie, excursie met quadtour inbegrepen of excursie die eindigt in Fez.

Wat is inbegrepen

 • 3-daagse tocht naar de Merzouga-woestijn vanuit Marrakech
 • Vervoer van en naar
 • Accommodatie voor 2 nachten
 • Diner en ontbijt

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Mis een authentieke oversteek van de Merzouga-woestijn niet vanuit Marrakech, een Marokkaanse stad op minder dan 600 kilometer afstand. Gedurende 3 dagen kunt u genieten van unieke zonsondergangen , Saharaanse duinen en Berbernederzettingen. Kies 1 van de 3 activiteitenalternatieven: de eerste is de standaard excursie, de tweede omvat ook een quadtour en de laatste is de excursie met eindtransport naar Fez zodat u van daaruit uw avontuur kunt voortzetten.

Onder begeleiding van een deskundige gids maakt u een tocht door de woestijn en geniet u van een 2 uur durende kamelentocht. Daarnaast is de activiteitinclusief ontbijt en diner. Accommodatie is ook inbegrepen voor de 2 nachten van de tour. Op de eerste dag slaap je in een hotel in de buurt van de stad Tinghir. De slaapplaats op de tweede dag zal u verrassen, want het zal in een kamp midden in de woestijn zijn.

Merzouga wordt beschouwd als de parel van de Sahara-woestijn in Marokko. Zijn bergachtige landschappen en opvallende duinen trekken jaarlijks duizenden toeristen. Ze vormen ook een ideale romantische activiteit, want dit panorama biedt zonsondergangen en een zeer eigenaardige oranje kleur van het landschap.

In deze woestijn vinden we ook een grote verscheidenheid aan fauna, waaronder soorten als de stekelstaarthagedis, de zandadder en de woestijnvos. Van bijzonder belang is het bestaan van het Khamlia volk, een gemeenschap van 300 inwoners die Arabieren, Berbers en andere stammen van subsaharaanse oorsprong combineert.

Dit kleine dorp heeft een aantal legendes die de nieuwsgierigen kunnen boeien. Goddelijke straffen, zandstormen en nomadenvolken zijn de belangrijkste thema's.

Reviews

4.9
· 979 Reviews
 • A
  Arjan Vis
  5
  (0 Reviews)
  De hele reis was een avontuur op zich en onze chauffeur Iddy Hicham was erg vriendelijk en wist veel te vertellen over wat er te zien was onderweg. Het is een lange reis maar zeker de moeite waard
 • L
  Lise Sevin
  5
  (0 Reviews)
  Trois jours intenses qui permettent de découvrir une variété de paysages et vivre une courte immersion dans le désert. Tous nos interlocuteurs ( chauffeurs, guides, accompagnateurs, serveurs ) ont été d’une extrême gentillesse avec nous. Vous pouvez y aller les yeux fermés! Merci à Younès notre chauffeur pour sa générosité et sa bienveillance à notre égard. Anouck et Lise 🇫🇷
 • M
  Morgane Such
  5
  (0 Reviews)
  Top de bonnes images qui restent en tête
 • C
  Christiane ZELLER
  5
  (0 Reviews)
  Une expérience extraordinaire. Tout était parfait. Je recommande vivement cette excursion
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid