Zagora woestijn: 2-daagse tocht vanuit Marrakech

4.8
(214 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 dagen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 103 € 94
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Vertrek voor deze 2-daagse excursie naar de Zagora-woestijn vanuit Marrakech, op 7 uur rijden van deze Marokkaanse stad. Onder begeleiding van een deskundige gids maakt u zich op voor een echt avontuur: kamperen onder de sterren, kameelrijden, een bezoek aan een Berberkamp of de stad Ait Ben Haddou.

De activiteit omvat ontbijt, diner en overnachting, evenals een pendeldienst van en naar het hotel. Zie het landschap van het Atlasgebergte van Marokko om je heen en leer over de gebruiken van de Berbers. Om de ervaring te optimaliseren, wordt de excursie uitgevoerd in kleine groepen van ongeveer 15 personen.

 • Aarzel niet om u aan te melden voor deze 2-daagse excursie naar de Zagora woestijn vanuit Marrakech, van waaruit u het met sneeuw bedekte Atlasgebergte van Marokko kunt zien.
 • U wordt begeleid door een deskundige gids, evenals een pendeldienst van en naar de woestijn. Geniet van diner, ontbijt en accommodatie.
 • Beleef een ongelooflijk woestijnavontuur: rijd op een kameel, slaap onder de sterren in een Berberkamp en bezoek de stad Ait Ben Haddou.

Wat is inbegrepen

 • 2-daagse excursie naar de Zagora woestijn vanuit Marrakech
 • Vervoer van en naar het hotel
 • Professionele gids
 • Diner en ontbijt

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Als je een avontuurlijke geest hebt, schrijf je dan in voor deze 2-daagse tocht naar de Zagora-woestijn vanuit Marrakech, op 7 uur rijden. De tocht omvat verschillende activiteiten zoals een kameeltocht, kamperen in een Berbernederzetting of de kans om de bezienswaardigheden van het Atlasgebergte van Marokko te bekijken.

Een deskundige gids zal u te allen tijde begeleiden en u voorzien van interessante feiten over de woestijn. U krijgt ook vervoer van en naar het hotel, ontbijt, diner en overnachting. U bezoekt de stad Ait Ben Haddou en het prachtige Ouarzazate. De groepen die deelnemen aan de excursie zullen ongeveer 15 personen zijn om de ervaring te optimaliseren.

In plaats van duinen voert uw reis door de Zagora-woestijn u door adembenemende berglandschappen en panoramische uitzichten op het Atlasgebergte van Marokko, een bergketen die door heel Noordwest-Afrika loopt. Je komt langs verschillende dorpen waar je overal lokale Berberse ambachten en valleien met palmbomen ziet.

Een van de opvallendste bezienswaardigheden in Zagora is de oudste kashba van Zuidoost-Marokko,Ait Ben Haddou. U zult het waarschijnlijk herkennen, want het was een opnamelocatie voor kaskrakers en series als Gladiator en Game of Thrones. Je stopt ook in de stad Ouarzazate, ook bekend als het 'Hollywood van Afrika', omdat hier verschillende filmstudio's zijn.

Deze ervaring dompelt je onder in het echte, dagelijkse leven van een van Marokko's belangrijkste woestijnen. Hier ziet u enkele van de mooiste zonsondergangen en probeert u een nacht in de woestijn te slapen onder een met sterren bezaaide hemel.

Reviews

4.8
· 214 Reviews
 • B
  Benita
  5
  (0 Reviews)
  De ervaring was geweldig en een must voor iedereen die in Marrakech verblijft. Het landschap is totaal anders, en prachtig
 • F
  Fabiana
  4
  (0 Reviews)
  Onze chauffeur is super vriendelijk en bekwaam. Geweldige en leuke rit als je gewend bent om langere tijd in een voertuig te zitten.
 • R
  Rosa
  5
  (0 Reviews)
  Een geweldige ervaring, het kamp was geweldig, de Berbers in het kamp zeer gastvrij en vriendelijk,
 • C
  Carmen
  5
  (0 Reviews)
  Onze chauffeur was geweldig, hij paste zich aan onze behoeften aan en deed meer dan alleen water geven aan degenen die zonder zaten.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid