Wieliczka zoutmijn dagtocht vanuit Krakau

4.3
(7127 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 4 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 59 € 54
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van deze rondleiding voor groepen van ongeveer 35 personen en bezoek de Wieliczka Zoutmijn. Ontdek een 800 jaar oude ondergrondse wereld met een deskundige gids tijdens deze 4 uur durende rondleiding. Je bezoekt 20 ondergrondse kamers van meer dan 3 kilometer lang en 135 meter onder de grond. Bespaar tijd zonder in de rij te staan bij de Wieliczka Zoutmijn!

 • Geniet van een transfer per minibus met airconditioning van Krakau naar de Wieliczka Zoutmijn .
 • Duik in de geschiedenis van de zoutmijn met een professionele lokale gids voor een rondleiding van ongeveer 4 uur.
 • Deze activiteit, voor groepen van ongeveer 35 personen, is inclusief toegangskaartjes voor de zoutmijnen.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door de zoutmijnen van Wieliczka
 • Ingang tot de Wieliczka Zoutmijn.
 • Voertuig met airconditioning.
 • Moderne bestelwagen met airconditioning.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van een georganiseerde transfer voor groepen van ongeveer 35 personen per minibus met airconditioning van Krakau naar de Wieliczka zoutmijnen. Tijdens deze ongeveer 4 uur durende rondleiding maak je een spannende reis door de diepten via kamers, gangen, zoutkapellen en meren.

Tijdens deze 3 kilometer lange tocht, 135 meter onder de grond, neemt een plaatselijke gids je mee door de historische ondergrondse stad met haar vele prachtige verhalen en legendes.

Meer dan 300 kilometer aan gangen, verbazingwekkende ondergrondse meren en honderden kamers versierd met beeldhouwwerken maken de Wieliczka zoutmijnen een van de meest bezochte plaatsen in Polen. Dit monument, dat sinds 1978 op de Werelderfgoedlijst staat, is de enige faciliteit ter wereld die al sinds de middeleeuwen in bedrijf is.

Je ziet er prachtige kamers, waarvan een deel kapellen zijn en waarvan er een als beschermheilige St. Kinga heeft, een van de populairste heiligen van het land. De kapel van St. Kinga is een van de grootste attracties van de hele mijn. Het is een gigantische kerk, zo'n 1000 vierkante meter groot, gebouwd van duizenden tonnen erts en met een enorm standbeeld van Johannes Paulus II, verlicht door grote kroonluchters die aan het plafond hangen.

Reviews

4.3
· 7127 Reviews
 • B
  Bernardo
  5
  (0 Reviews)
  Een bezoek waarbij men niet onverschillig kan blijven. Het was een ervaring als geen ander, ik ben erg blij dat ik deze tour heb gekozen om mijn vakantie af te sluiten, ik verlaat het land met een goede smaak in mijn mond. Ik beveel het iedereen aan.
 • E
  Enrique
  4
  (0 Reviews)
  Het was een fantastische ervaring, de waarheid is dat ik veel minder van de tour verwachtte, maar het heeft me uiteindelijk zeer verrast. Hoewel ik had gedacht dat het een leuke bijkomstigheid zou zijn geweest voor de organisatie om een snack bij de tour te voegen.
 • N
  Nathan
  5
  (0 Reviews)
  Een mooie plek om te bezoeken en over de verhalen te leren. We hadden een uitstekende en zeer professionele gids, die veel legenden over de plaats vertelde.
 • V
  Victoria
  5
  (0 Reviews)
  Een indrukwekkende plek om persoonlijk te zien, het is een perfecte excursie om met het gezin heen te gaan. Ik neem een zeer mooie ervaring mee uit deze tour, om in de toekomst te herhalen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid