Porto Privé Tour

4.9
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 3 tot 4 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 162 € 148
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de charmes van Porto tijdens een privéwandeling. Ontdek de geschiedenis en cultuur van deze stad terwijl je door de straten slentert en de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Je wordt begeleid door een gids die de details van elk monument uitlegt.

Geniet van een persoonlijke ervaring van meer dan 3 uur en maak kennis met: Lello Bookshop, San Bento treinstation, Sé Kathedraal, Clérigos Toren en het Portugese Centrum voor Fotografie.

  • Geniet van een exclusieve tour alleen voor jou en je gezelschap.
  • Laat je leiden door een lokale gids die al je vragen zal beantwoorden.
  • Maak kennis met het historische centrum van Porto, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Wat is inbegrepen

  • Begeleide wandeltour door Porto.
  • Privégids.
  • Ingang van de Lello boekwinkel.
  • Eten en drinken.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ga op reis door de geschiedenis en cultuur van Porto tijdens deze privéwandeling. Met een lokale gids aan je zijde ontdek je meer dan 3 uur lang de bezienswaardigheden van de stad. Je bezoekt de boekhandel Lello, het treinstation San Bento, de Sé kathedraal, de Clérigos toren en het Portugese fotografiecentrum.

Het historische centrum van Porto, uitgeroepen tot werelderfgoed door UNESCO, heeft veel toeristische attracties van groot belang. Je gids neemt je mee naar de Lello boekwinkel, de toegang tot de boekwinkel is inbegrepen in de tour. Daarna bezoek je het treinstation van San Bento. Daar kun je genieten van de schoonheid van de Portugese tegels die het interieur van dit bijzondere gebouw sieren.

Je zult ook de kathedraal van Porto zien, een gotisch juweel dat een van de toeristische hoogtepunten van de stad is. Je ziet ook de Clérigos Toren, een indrukwekkende barokke klokkentoren die een van de belangrijkste architectonische kenmerken van Porto is.

Terwijl je door de smalle straatjes loopt, vertelt je gids je over het belang dat deze stad heeft en had als commercieel en cultureel centrum. Je ontdekt het Portugees Centrum voor Fotografie, dat vroeger een gevangenis was en nu een groot museum huisvest.

Tijdens de tour zul je ook genieten van de schoonheid van de straten en historische gebouwen die de Oude Stad bevolken. Je gids geeft uitleg over de geschiedenis en de betekenis van deze wijken, die een belangrijk deel uitmaken van de cultuur van Porto.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid