Porto Wandeltocht

4.8
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 29 € 27
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Leer Porto kennen tijdens een begeleide wandeltour van ongeveer 2,5 uur. De oude binnenstad van Porto staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft veel punten van cultureel belang. Samen met je gids bezoek je de meest karakteristieke plekken van de stad en leer je over de geschiedenis en cultuur. Grijp je kans en leer een van de interessantste steden van Portugal kennen.

  • Ontdek Porto tijdens een wandeltour met een ervaren gids.
  • Leer meerover de geschiedenis en cultuur van de stad terwijl je de straten en monumenten verkent.
  • Geniet van een authentieke ervaring en dompel jezelf onder in het lokale leven van Porto.

Wat is inbegrepen

  • Wandeltocht door Porto van ongeveer 2 uur en een half.
  • Ervaren lokale gids.
  • Toegangsprijzen voor monumenten en gebouwen.
  • Transfers van en naar het ontmoetingspunt.

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 10 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze wandeltour door Porto krijg je de kans om de meest karakteristieke plekken van deze Portugese stad te ontdekken. Onder begeleiding van een deskundige gids wandel je ongeveer tweeënhalf uur door de straten en bekijk je de oude binnenstad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en de belangrijkste bezienswaardigheden.

Tijdens de tour bezoek je het centrale Vrijheidsplein, waar het standbeeld van Peter IV staat. Je wandelt langs de Avenida dos Aliados, een van de belangrijkste verkeersaders van de stad, waar je verschillende historische gebouwen vindt. Onder hen is het stadhuis van Porto.

Tijdens de wandeling loop je langs Rua de Santa Catarina, een straat vol winkels en cafés. Hier kun je genieten van typische gerechten, de beroemde portwijn proeven of winkelen.

Mis de Clérigos toren niet, een van de beroemdste monumenten in Porto. Vanaf de top van de toren heb je een mooi panoramisch uitzicht over de stad en de rivier de Douro. In de verte zie je de Don Luís I brug en aan de andere kant van de rivier de kelders waar de beroemdste wijn van Portugal wordt gemaakt.

Je gids vertelt je verhalen over de belangrijkste monumenten van Porto. Je geniet van de architectuur en gastronomie en leert uit de eerste hand de meest emblematische plekken kennen. Mis de kans niet om meer te leren over de traditie van portwijn.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid