Sevilla Alcazar en kathedraal privé tour

4.9
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 368 € 335
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Mis deze privérondleiding door het Alcazar en de kathedraal niet, inclusief skip-the-line-tickets voor beide monumenten. Verken de indrukwekkende paleizen en tuinen van het Alcazar, dat op de Werelderfgoedlijst staat, en bewonder de majestueuze kathedraal.

Onder begeleiding van een deskundige gids leer je meer over de geschiedenis en cultuur van de stad terwijl je geniet van een persoonlijke ervaring. Bovendien haalt de gids je op en brengt je direct terug naar je hotel.

 • Neem deze tour van de Alcazar en Kathedraal van Sevilla privé voor een meer intieme en persoonlijke ervaring.
 • Praat met je gids die je gedetailleerde informatie zal geven over de bezochte locaties.
 • Sla de rij over bij detoegang tot de monumenten en haal het meeste uit je tijd.

Wat is inbegrepen

 • Privérondleiding door het Alcazar en de kathedraal van Sevilla
 • Toeristische gids
 • Ingang tot het Alcazar
 • Ingang tot de kathedraal

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van deze privérondleiding door het Alcazar en de kathedraal van Sevilla. Je zult twee van de meest emblematische monumenten van de stad ontdekken in ongeveer drie uur ervaring. Omdat het een privéactiviteit is, kun je gezellig praten met je gids en hem alle vragen stellen die je wilt voor een meer persoonlijk bezoek.

Toegangskaarten voor beide monumenten zijn inbegrepen en je hebt toegang zonder in de rij te hoeven staan. Je hoeft ook niet naar een ontmoetingspunt, want je gids haalt je direct bij je hotel op en brengt je na afloop weer terug.

Je begint je tour bij het Alcazar, een versterkt paleis in Mudejar-stijldat al sinds de middeleeuwen als koninklijke residentie wordt gebruikt. Het Alcazar is uitgeroepen tot werelderfgoed en zal je verbazen met zijn indrukwekkende architectuur en prachtige tuinen. Binnen kun je de architectonische details en kunstwerken bewonderen en meer leren over de islamitische invloed op de Sevilliaanse cultuur.

Na een bezoek aan het Alcazar ga je naar de kathedraal van Sevilla, een van de grootste gotische kathedralen ter wereld. Hier kun je de beroemde klokkentoren bewonderen, die een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad biedt. Binnen ontdek je het indrukwekkende centrale schip, de kapellen en de schatkamer met waardevolle kunstwerken.

Reviews

4.9
· 777 Reviews
 • J
  Juana
  5
  (0 Reviews)
  Een onvergetelijke ervaring om de rijke geschiedenis en indrukwekkende architectuur van Sevilla te ontdekken, met een privégids die er echt verstand van heeft.
 • L
  Lily
  5
  (0 Reviews)
  Het privébezoek aan het Alcazar en de kathedraal was een onvergetelijke ervaring, vol geschiedenis, cultuur en architectonische schoonheid.
 • S
  Sophia
  4
  (0 Reviews)
  De privérondleiding door het Alcazar en de kathedraal was een geweldige ervaring met een zeer deskundige gids, hoewel de prijs een beetje hoger was dan verwacht.
 • O
  Olivia
  5
  (0 Reviews)
  Het bezoek was geweldig, maar de organisatie kon beter, we moesten even wachten voordat we naar binnen mochten.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid