Boheems-Zwitserland dagtocht vanuit Praag met glasfabriek- en brouwerijbezoek

4.5
(18 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 8 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 139 € 127
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de verborgen charmes van Tsjechië tijdens deze excursie naar de Boheemse regio. Je bezoekt een van de beroemdste en meest historische glasfabrieken in de omgeving, waar je ziet hoe de prachtige stukken met de hand worden gemaakt.

U vertrekt vanuit Praag in een bus met airconditioning, die u ophaalt bij uw hotel en u meeneemt om het stapsgewijze proces van de productie van Pilsen bier te ontdekken. Tijdens de hele tour zal een professionele gids u de interessante geschiedenis van de brouwerij vertellen.

U krijgt een culturele benadering van Tsjechië via de gastronomie, waarbij u een typisch Tsjechische driegangenlunch proeft, inclusief een drankje.

 • Maak kennis met Bohemen, een van de historische regio's van Tsjechië.
 • Bezoek een lokale glasfabriek en zie hoe glas en kristal worden gemaakt.
 • Wees getuige van het bierbrouwproces in Pilsen tijdens een rondleiding door een gerenommeerde brouwerij.
 • Proef het typische eten van het land met een heerlijke driegangenlunch en drankjes

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar Bohemen
 • Bezoek aan een glasblazerij en een brouwerij
 • Toegang tot beide sites
 • Typisch Tsjechische driegangenlunch met drankje inbegrepen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Deze excursie naar de historische regio van Bohemen in Tsjechië geeft u de mogelijkheid om twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van het land te verkennen: een beroemde glasfabriek en een brouwerij.

De ervaring zal vroeg in de ochtend beginnen om het meeste uit de dag te halen en de must-see bestemmingen van deze traditionele en culturele bestemming te leren kennen.

U reist in een comfortabele bus met airconditioning, die u ophaalt bij uw hotel in Praag om te beginnen aan deze verrijkende tour, vol gedenkwaardige plaatsen en onvergetelijke smaken.

U bezoekt een legendarische glasfabriek in de stad Nižbor, een prachtige bestemming die bekend staat als de hoofdstad van het glas, gelegen aan de oevers van de Berounka rivier. U zult zien hoe bekwame ambachtslieden hun kunst in praktijk brengen om optimale stukken glas en kristal te creëren, waarbij ze technieken van hun voorouders mengen met moderne.

Voor een cultureel inzicht in de essentie van Tsjechië geniet u van een heerlijke Tsjechische driegangenlunch, inclusief een drankje. En als u veganistische of vegetarische voorkeuren heeft, is er ook een vegetarisch of veganistisch menu beschikbaar.

Tijdens de reis krijgt u ook een rondleiding door een van de meest prestigieuzeen historische brouwerijenin de Boheemse regio, waar het populaire Pilsen wordt geproduceerd. Een professionele gids begeleidt u tijdens deze rondleiding, waar u ook de spectaculaire geschiedenis van de brouwerij zult ontdekken.

Reviews

4.5
· 18 Reviews
 • T
  Tracey
  5
  (0 Reviews)
  Een uitstekende combinatie voor een tour. Zeer compleet en zeer lang, zodat je zowel van de brouwerij als van de glasfabriek kunt genieten. Uitstekende service, hoge kwaliteit en zeer goed georganiseerd.
 • A
  Anna
  5
  (0 Reviews)
  De ervaring was geweldig, ik heb veel geleerd over het proces van glas maken. Een aanrader.
 • S
  Sergio
  5
  (0 Reviews)
  Het was een erg leuke ervaring, we hadden een erg leuke tijd in de glasfabriek, we leerden veel over de plek en het hele proces erachter. Het was een van de meest informatieve en onderhoudende rondleidingen die ik dit jaar heb meegemaakt.
 • M
  Malcolm
  5
  (0 Reviews)
  Het was een erg leuke middag, we hebben veel geleerd in beide fabrieken en ook veel plezier gehad met mijn vrienden.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid