Dubai Burj Khalifa verdieping 124, 125 en 148 tickets

4.8
(8636 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 1 tot 2 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 145 € 132
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Krijg het meest bevoorrechte uitzicht over Dubai door te klimmen naar de 124e, 125e en 148e verdieping van het Burj Khalifa-gebouw, de hoogste toren ter wereld.

U kunt de adembenemende stad bekijken vanaf een hoogte van maximaal 555 meter en het Sky observatiedek betreden op de 148e verdieping, terwijl u op 124 en 125, op 452 meter, kunt genieten van het At the Top observatiedek, terwijl u geniet van een heerlijke Arabische koffie met hapjes.

 • Bekijk het Burj Khalifa-gebouw, de hoogste toren ter wereld.
 • Ga naar de 124e, 125e en 148e verdieping en bekijk de stad vanaf de Sky en At the Top observatiedekken.
 • Ontdek de geschiedenis achter Dubai en zijn beroemdste wolkenkrabber met de begeleide introductie tijdens de beklimming
 • Exclusieve skip-the-line toegang en optionele one-way transfer vanaf uw hotel

Wat is inbegrepen

 • Toegangsprijzen voor het Burj Khalifa gebouw in Dubai
 • Exclusieve toegang zonder wachtrijen tot de 124e, 125e en 148e verdieping
 • Aperitief en Arabische koffie
 • Privé pick-up van hotels in Dubai (optioneel)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Bekijk de natuurlijke en technische wonderen van Dubai wanneer u deze tickets koopt voor het Burj Khalifa-gebouw, dat bekend staat als het hoogste gebouw ter wereld met 828 meter.

U krijgt exclusieve toegang tot de 124e en 125e verdieping van de wolkenkrabber, waar u de meest luxueuze metropool van de VAE kunt zien vanaf het At the Top-observatiedek.

Daar krijgt u de gelegenheid door telescopen te turen om de indrukwekkendste plekjes van de stad, waar momenteel zo'n 3 miljoen mensen wonen, in het vizier te krijgen.

En om ervoor te zorgen dat u van uw reis kunt genieten, zijn er tickets verkrijgbaar met skip-the-line-toegang, zodat u de lange rijen kunt vermijden die zich soms vormen om de observatiedekken te bezoeken.

De ervaring krijgt een geheel nieuwe dimensie wanneer u nog eens 23 verdiepingen omhoog gaat naar de 148e verdieping en wordt verblind door het Sky uitkijkplatform, dat u het meest spectaculaire uitzicht over Dubai van bovenaf biedt.

Vanaf hier staat u zo'n 555 meter boven de plattegrond van het gebouw, die is geïnspireerd op de Hymenocallis bloem, waardoor het een esthetische schoonheid heeft die is ontworpen om de karakteristieke flora van de regio te eren.

Op de top geniet u van een rijke Arabische koffie en hapjes die u kennis laten maken met de cultuur van het gebied via zijn typische gastronomie.

Tijdens de beklimming wordt u via een multimediapresentatie wegwijs gemaakt in de geschiedenis van het gebouw en de stad. U zult versteld staan van de innovatieve lift van de toren, die een snelheid van 36 km per uur haalt en daarmee een van de snelste liften ter wereld is.

Er is ook een optionele one-way transfer vanaf uw hotel als u voor het alternatief kiest, waarvan u kunt genieten vanaf elk hotel in de stad Dubai.

Reviews

4.8
· 8636 Reviews
 • P
  Pierre
  5
  (0 Reviews)
  De 148 is gewoonweg fantastisch vergeleken met de 124 en 125, daar is geen twijfel over mogelijk.
 • J
  Jean
  5
  (0 Reviews)
  We hadden geboekt voor 18.00 uur met zonsondergang rond 19.00 uur. We waren dus op tijd op de 148e verdieping om dag en nacht van het uitzicht te genieten. We hebben ook de fonteinenshow gezien vanaf de top van de toren.
 • G
  Gerard
  5
  (0 Reviews)
  Het was echt een geweldige ervaring, elke euro waard. Dankzij de wachtrijvrije ingang was de wachttijd minimaal, en het verblijf op de 148e verdieping was ronduit adembenemend.
 • C
  Choi
  5
  (0 Reviews)
  De ervaring was natuurlijk geweldig, hoewel veel ook afhangt van het uitzicht.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid