Dubai Burj Khalifa verdieping 124 en 125 tickets

4.7
(21794 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 50 € 46
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Bekijk Dubai van bovenaf met deze tickets voor het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, waarmee je toegang krijgt tot het observatiedek op de 124e en 125e verdieping.

Je krijgt een panoramisch uitzicht over de stad op 452 meter hoogte, met glazen wanden zodat je de natuurlijke en architecturale wonderen van de Verenigde Arabische Emiraten in 360 graden kunt bewonderen.

 • Bezoek Dubai's Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld.
 • Krijg toegang tot de 124e en 125e verdieping van de toren
 • Bekijk Dubai vanaf het observatiedek met panoramische glazen ramen die een uitzicht van 360 graden bieden

Wat is inbegrepen

 • Ingang tot het Burj Khalifa-gebouw
 • Exclusieve toegang tot het At the Top-observatiedek op de 124e en 125e verdieping

Selecteer datum en tijd

Wat je kunt verwachten

Als je deze tickets voor de Burj Khalifa koopt, maak je een adembenemende reis door de ingewanden van het hoogste gebouw ter wereld. Van de in totaal 163 verdiepingen geven deze tickets je exclusieve toegang tot 124 en 125, waar zich het At the Top observatiedek bevindt, dat een van de meest adembenemende uitzichten in de Verenigde Arabische Emiraten biedt.

Je krijgt de kans om de architecturale en natuurlijke wonderen van Dubai te bewonderen, waar de stad, de woestijn en de oceaan elkaar ontmoeten.

Je kunt binnen en buiten het observatiedek staan met exclusieve toegang tot telescopen, die je details van delen van de stad van bovenaf laten zien, zodat je de gebieden die je in het oog springen van dichtbij kunt bekijken.

De toren, die over een periode van zes jaar werd gebouwd, werd voor zijn ontwerp geïnspireerd door de Hymenocallis-bloem die in de regio wordt gekweekt. Hierdoor heeft de basis de vorm van een omgekeerde "Y" en is hij 828 meter hoog.

Tijdens de klim naar het At the Top-observatiedek kun je in de snelle liften genieten van een multimediapresentatie die je laat kennismaken met de geschiedenis van Dubai en het gebouw, en je inzicht geeft in de details van dit wonder van moderne techniek.

Reviews

4.7
· 21794 Reviews
 • M
  Margaret
  5
  (0 Reviews)
  Het was een zeer indrukwekkende ervaring
 • S
  Samantha
  5
  (0 Reviews)
  Een heel goed georganiseerde ervaring. We voelden ons niet opgejaagd op de top. We konden van alle kanten foto's nemen. We hoefden maar 10 minuten te wachten om met de lift naar beneden te gaan. Ik kon niet geloven hoe snel en soepel de lift reed van de begane grond naar de 125e verdieping.
 • W
  William
  5
  (0 Reviews)
  Het was een goed idee om naar de Burj Khalifa te gaan kijken. Ik was er juist 's morgens toen het nog niet te druk was en ik tijd had om rond te kijken. Alles was geweldig en ik kan het alleen maar aanraden.
 • D
  Damian
  4
  (0 Reviews)
  Eerst moest ik de ingang vinden, maar het personeel in het winkelcentrum was zeer behulpzaam en wees me de weg. Ik ging meteen naar de balie om mijn bon te wisselen en naar boven. De bovenverdieping is erg mooi, er is geen café of toilet. De winkel was ook geweldig voor souvenirs.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid