Duiktrip naar Fujairah vanuit Dubai

4.5
(18 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 8 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 126 € 115
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ga mee met deze excursie en duik op twee prachtige plekken in Fujairah. De voor deze activiteit gekozen locaties zijn zeer veilig en u wordt te allen tijde begeleid door een ervaren instructeur. De tocht is voor kleine groepen van ongeveer 8 personen, zodat de instructeur iedereen in de gaten kan houden. Je hebt wel een duikbrevet nodig om deel te nemen.

Deze excursie omvat alles wat u nodig heeft voor een comfortabele ervaring. Te beginnen met vervoer, waarbij u direct bij het hotel wordt opgehaald en afge zet, aangezien Fujairah ongeveer 120 km van Dubai ligt. Alle benodigde snorkel- en duikuitrusting zal ook beschikbaar zijn voor alle deelnemers. En niet te vergeten andere voorzieningen zoals douches, frisdranken, water en sappen.

 • Reis naar Fujairah en geniet van de wateren vanFujairah op twee verschillende locaties door te snorkelen.
 • U wordt altijd begeleid door een deskundige instructeur die u onder water begeleidt terwijl u deel uitmaakt van een kleine groep van maximaal 8 personen.
 • Vervoer van en naar uw hotel en alle benodigde apparatuur is inbegrepen.

Wat is inbegrepen

 • Duikreis naar Fujairah vanuit Dubai
 • 2 duiken op verschillende locaties
 • Ervaren instructeur
 • Snorkeluitrusting

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Reis van Dubai naar Fujairah, dat ongeveer 120 km verderop ligt, en geniet van duiken als nooit tevoren. Voor deelname aan deze tocht is een duikbrevet vereist. De duik vindt plaats op twee verschillende plaatsen en de tocht duurt in totaal ongeveer 8 uur, inclusief transfers. Je wordt opgehaald aan de deur van je hotel in Dubai, waar je aan het einde van de tour ook weer wordt afgezet.

Om u tijdens de duik veilig te houden, wordt u begeleid door een ervaren instructeur die u zal helpen met eventuele vragen. Door de kleine groep van ongeveer 8 personen kan de instructeur een meer persoonlijke ervaring bieden en u meer aandacht geven.

De prijs van de excursie is inclusief alle benodigde uitrusting, zoals snorkeluitrusting en duikuitrusting. Deze uitrusting is enigszins basic, maar er zijn ook andere extra's. U beschikt bijvoorbeeld over onbeperkt frisdrank, water en sappen, toilet- en douchevoorzieningen en zelfs een geluidsinstallatie.

Beoordelingen

4.5
· 18 Beoordelingen
 • S
  Silvain
  4
  (0 Beoordelingen)
  De prijs is supergoed voor het aanbieden van twee duiken. Het duiken was een geweldige activiteit en het snorkelen was erg leuk. We hebben veel zeeleven gezien. We zouden het zeker nog eens doen.
 • D
  Dolores
  5
  (0 Beoordelingen)
  We hadden een uitzonderlijke ervaring. We verkenden en hadden veel plezier.
 • E
  Enlai
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik heb deze tour gedaan met een groep duikvrienden die ik over de hele wereld heb leren kennen. We logeerden elk in een ander hotel omdat we elkaar daar voor het eerst ontmoetten. We werden op tijd opgehaald en de chauffeur was erg behulpzaam. Mijn vrienden zijn zeer ervaren en we waren onder de indruk van de geweldige service die we kregen. Onze instructeur was zeer professioneel en liet ons wat vrije tijd. Bij onze terugkeer waren we het er allemaal over eens dat het een van de beste ervaringen was die we ooit hadden gehad.
 • D
  Diana
  5
  (0 Beoordelingen)
  We hadden een geweldige tijd. Bedankt aan onze instructeur dat hij ons zo'n leuke tijd heeft bezorgd.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid