Harry Potter Studios rondleiding en Oxford dagtocht vanuit Londen

4.6
(3146 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 10 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 195 € 178
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ontdek de magische wereld van Harry Potter met deze studiotour en excursie naar Oxford vanuit Londen. Gedurende ongeveer 10,5 uur krijg je de kans om de sets en rekwisieten te zien die gebruikt zijn in de films van 's werelds beroemdste tovenaarssaga.

U reist per dubbeldekker bus van het centrum van Londen naar Oxford, een afstand van meer dan 20 mijl. Tijdens deze ervaring verkent u de stad Oxford met een professionele gids. U maakt een wandeltocht die u langs iconische bezienswaardigheden brengt, zoals de Universiteit van Oxford en de Bodleian Library.

 • Bezoek de Harry Potter studio's in Oxford op deze tour die ongeveer tien en een half uur duurt.
 • Ontdek de stad Oxford met deze ervaring waarbij een professionele gids u meeneemt naar de meest emblematische plaatsen, zoals de universiteit en de Bodleian Library.
 • Ontspan in een dubbeldekker bus die u van en naar Oxford brengt vanuit het centrum van Londen.

Wat is inbegrepen

 • Harry Potter Studios tickets
 • Terugreis vanuit Londen per dubbeldekker bus met airconditioning
 • Oxford Stadswandeling
 • Professionele gids op de Oxford tour

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Dompel jezelf onder in de magische wereld van Harry Potter tijdens deze rondleiding door de studio's van de saga van de getekende jonge tovenaar, evenals een wandeling door de stad Oxford. De rondleiding duurt ongeveer tien en een half uur en je krijgt de echte sets, kostuums en rekwisieten te zien die in de acht Harry Potter-films zijn gebruikt. Tijdens uw bezoek aan Oxford wordt u begeleid door een professionele gids om meer te weten te komen over deze iconische Engelse bezienswaardigheid.

Ontspan in een dubbeldekkerbus met airconditioning die u vanuit het centrum van Londen terugbrengt naar Oxford, waar de studio's op ruim 30 kilometer van de Britse hoofdstad liggen.

Tijdens je rondleiding door de Harry Potter Studios krijg je de kans om de Grote Eetzaal of het Verboden Bos binnen te stappen, waar zoveel scènes werden gefilmd. Ook de echte rekwisieten en kostuums van de verschillende personages uit de films, zoals Hermelien Graner en Ron Wemel, de onafscheidelijke vrienden van Harry Potter, worden tentoongesteld.

Als je door Diagon Alley wilt wandelen, waar jonge tovenaars elk jaar heen moeten om schoolspullen te kopen, kan dat ook. In dat geval zijn er winkels met souvenirs om mee naar huis te nemen.

Om deze ervaring compleet te maken, gaat u naar de stad Oxford, die heel dicht bij de studio's ligt, voor een wandeling. U wordt begeleid door een professionele gids die u meeneemt naar enkele van de meest emblematische en historische plaatsen, zoals de Universiteit van Oxford, gesticht in 1167 en beschouwd als de oudste universiteit van Engeland. U komt ook langs de Bodleian Library, een van de oudste van Europa. In feite zullen deze plaatsen je veel doen denken aan de settings die gebruikt worden in de saga van JK Rowling.

Reviews

4.6
· 3146 Reviews
 • E
  Enrica
  4
  (0 Reviews)
  Het was een geweldige tour. De gids was erg vriendelijk en de tour was beter dan verwacht.
 • D
  Donna
  4
  (0 Reviews)
  We hebben erg genoten van de reis en we hadden geluk met onze gids, die energiek, vrolijk en zeer professioneel is.
 • N
  Nidalee
  5
  (0 Reviews)
  Fantastische plek, de kinderen hebben er erg van genoten, vanaf het begin van het bezoek was er altijd wel iets om ze te prikkelen.
 • J
  Jose
  5
  (0 Reviews)
  Een geweldige ervaring. De gids was mega vriendelijk en de autorit was ook geweldig.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid