Oxford, Windsor en Stonehenge dagtocht vanuit Londen

4.6
(1277 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 11 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 136 € 124
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Bekijk drie van de meest iconische monumenten van het Verenigd Koninkrijk op deze busreis van een hele dag. Met een deskundige gids ontdekt u Windsor en ziet u het indrukwekkende megalithische monument Stonehenge . Geniet van een rondleiding door de prachtige geplaveide straten van de stad Oxford .

 • Wandel door de prachtige universiteitsstad Oxford, waar de oudste universiteit van de Engelssprekende wereld is gevestigd.
 • Ontdek met een deskundige gids het mysterie van de beroemde Stonehenge steencirkel (entree alleen inbegrepen als optie is gekozen).
 • Voeg met de bovenste optie de ingang van Windsor Castle toe en ontdek de majesteit ervan.
 • Deze activiteit is inclusief retourtransfer per bus met airconditioning.

Wat is inbegrepen

 • Transfers van Londen per bus met airconditioning
 • Gids voor deskundigen
 • Ingang tot de kapel van St George
 • Oxford wandeltocht

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van deze prachtige dagtocht vanuit Londen naar de universiteitsstad Oxford, Windsor en het megalithische monument Stonehenge. De activiteit omvat een pendeldienst terug per bus met airconditioning. Als u de dag compleet wilt maken, kunt u de toegang tot Windsor Castle aan uw boeking toevoegen.

Als u voor deze optie kiest, bezoekt u Windsor Castle, de residentie van het Britse koningshuis, met uitzicht op de rivier de Theems met een deskundige gids. Mis de kans niet om de luxueuze staatsappartementen van het kasteel te verkennen , waar u de prachtige kunstwerken van Rembrandt en Leonardo Da Vinci kunt bekijken.

Tijdens uw rondleiding door het Koninklijk Paleis bewondert u de prachtige 14e-eeuwse gotische St George's Chapel , een van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse architectuur in Engeland.

U verkent ook Stonehenge, een 5000 jaar oud monument. Met een gids leert u het mysterie kennen van de oorsprong van de bouw van deze beroemde megalithische steencirkel. Een ervaring die zowel experts als toeristen niet mogen missen tijdens hun reis naar het Verenigd Koninkrijk. Om de toegangsprijs voor Stonehenge in de tour op te nemen, dient u deze optie te selecteren tijdens het boeken.

Vervolg uw activiteit met een wandeling door de universiteitsstad Oxford , in de voetsporen van beroemde studenten als CS Lewis en Bill Clinton. Geniet van een rondleiding door de geplaveide straten van deze historische universiteitsstad en bezoek de beroemde Bodleian Library, een van de oudste bibliotheken van Europa.

Reviews

4.6
· 1277 Reviews
 • M
  Marion SEMERIA
  5
  (0 Reviews)
  Génial...Attention on cavale!!! peu de temps pour tout voir sur place, notre guide était super et nous a fait gagné du temps sur les files d'attente, journée longue mais les yeux émerveillés
 • E
  Emma DALBESIO
  5
  (0 Reviews)
  We took this tour with Simon. He was an incredible guide and truly passionate! He was able to show us all the cities/attractions in a very short time and made sure we saw the most interesting things every time! For example, we were late for Stonehenge because of traffic and wouldn't have had time to see the Stonehenge video presentation, but Simon made sure we saw the presentation as well as the stones! Great experience and great guide! Don't hesitate!
 • M
  MAR GRIS FERNANDEZ
  4
  (0 Reviews)
  Genial
 • S
  Samuel
  5
  (0 Reviews)
  Windsor Castle en Stonehenge waren mijn favoriete plaatsen op de tour, een echte aanrader!
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid