Harry Potter taxi tour in Londen

4.1
(263 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 4 uren
Deze activiteit heeft ZEER GOEDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 645 € 587
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek enkele van de locaties waar de beroemde Harry Potter-films werden opgenomen aan boord van een typische zwarte taxi. Dit is uw kans om het comfortabel te doen in een kleine groep van maximaal 6 personen. Tijdens een voor u en uw groep voorbereide rondleiding komt u langs de verschillende locaties waar de populaire saga werd gefilmd of geïnspireerd. U krijgt de kans om een foto te maken bij Platform 9¾ of de Leaky Cauldron, dus laat uw camera niet thuis.

Tijdens deze rondleiding, die ongeveer vier uur duurt, zal een professionele gids u gedurende de hele rondleiding begeleiden en uitleg geven over de plaatsen waar u langskomt en de magie van elke plaats.

 • Dit is een privé-tour voor maximaal zes personen , waarbij je de plaatsen kunt bezoeken waar de zeven Harry Potter-boeken zijn verfilmd of waar ze zijn geïnspireerd.
 • Een professionele gids begeleidt u tijdens de ongeveer vier uur durende taxitour en geeft tijdens de rit commentaar zodat u geen enkel detail mist.
 • Er zullen verschillende stops zijn om de bezienswaardigheden te bewonderen en te fotograferen, zoals Platform 9 ¾, een van de populairste, evenals Gringotts en de Lekke Ketel.

Wat is inbegrepen

 • Professionele gids en chauffeur
 • Privé auto tour
 • Ophalen en afzetten van het hotel (geselecteerde hotels in het centrum van Londen)
 • Gebotteld water

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Met deze ervaring, aanbevolen voor Harry Potter-fans en alle anderen, kunt u zich onderdompelen in de wereld van de beroemde saga. De privétour vindt plaats in een typische zwarte taxi met verschillende stops in Londen.

Een professionele chauffeur en gids begeleiden u tijdens de vier uur durende tour. U kunt alle acht films opnieuw beleven door de verschillende locaties in Londen te bezoeken die als filmset of inspiratiebron dienden.

Op deze uitgebreide tour, die maximaal zes personen toelaat, kun je genieten van enkele locaties die bekend zijn bij Harry Potter fans. Een van de haltes op deze route is Lambeth Bridge, waar je de scène herbeleeft waarin Harry de nachtbus neemt, onzichtbaar voor Dreuzels.

Een andere populaire halte, althans voor foto's, is perron 9 ¾. Elke tovenaar die de Zweinsteinexpress wil nemen, moet deze barrière oversteken, die zich bevindt tussen de perrons 9 en 10 op King's Cross Station.

Niet alleen dat, maar je hebt ook veel stops langs de route die Harry en zijn vrienden door de films heen hebben genomen, zoals de Lekke Ketel en Gringotts. Voor het geval u het zich niet herinnert of niet herkent, uw gids geeft steeds commentaar op de rondleiding zodat u geen enkel detail van de rondleiding mist. Oh, en vergeet je onzichtbare mantel niet!

Reviews

4.1
· 263 Reviews
 • G
  Guido
  5
  (0 Reviews)
  Het is belangrijk op te merken dat dit een privétour is, dus u hoeft niet te wachten tot een grote groep klaar is met foto's maken, niet comfortabel te zitten of iedereen 's ochtends op te halen. We waren met z'n vijven, ze pikten ons op tijd op en we hadden een geweldige tijd.
 • R
  Rocio
  5
  (0 Reviews)
  Ik reis altijd met mijn hulphond en er zijn maar weinig reizen die me toestaan met hem te reizen. Elke keer als ik er een naar mijn tevredenheid heb gedaan, kan ik niet stoppen het aan te bevelen. Het was erg rustig, niet druk, we leerden Londen kennen en de chauffeur was erg geduldig.
 • F
  Flavio
  4
  (0 Reviews)
  Onze gids was erg vriendelijk.
 • F
  Filippe
  5
  (0 Reviews)
  Ik heb andere rondleidingen gezien waarbij het vervoer en dus de prijs niet waren inbegrepen. Het zijn echt verschillende tochten en de service in de taxi was geweldig.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid