Harry Potter tour in Londen

4.3
(24371 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 24 € 22
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Als je op zoek bent naar Harry Potter-plezier in Londen, dan is dit de tour voor jou. Deze interactieve wandeling duurt ongeveer twee uur en er worden groepen van ongeveer 25 reizigers toegelaten. Onder leiding van een deskundige gids ontdek je veel van de locaties in de Britse hoofdstad waar de acht films in de saga van de jonge tovenaar zijn opgenomen.

Naast een rondleiding langs de plaatsen waar de Harry Potter-acteurs hebben gefilmd in Soho, Covent Garden en Trafalgar Square, moet je ook je kennis van de saga testen in een triviaspel. En je wordt gesorteerd in een huis! Word jij een Gryffindor? Ontdek dit alles en nog veel meer in deze leuke activiteit in Londen.

 • Dit is een interactieve wandelactiviteit die ongeveer twee uur duurt.
 • Tijdens de rondleiding test u uw kennis in een triviaspel en neemt u deel aan een quiz met enkele prijzen van een deskundige gids.
 • Bezoek de verschillende locaties van de acht Harry Potter-films in het centrum van Londen.

Wat is inbegrepen

 • Gids voor deskundigen
 • Harry Potter Interactieve Tour
 • Spelletjes
 • Wedstrijden met prijzen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Als je een Pottermaniak bent of gewoon plezier wilt hebben in Londen, met Harry Potter als hoofdthema, dan is dit de tour voor jou. In een activiteit die ongeveer twee uur duurt en waaraan ongeveer 25 reizigers mogen deelnemen. Een deskundige gids vergezelt u om alle anekdotes over de artiesten en de locaties waar de films werden gefilmd uit te leggen.

Deze interactieve rondleiding is toegankelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Uw kennis wordt getest in een triviaspel en u wordt in teams ingedeeld volgens de vier huizen van Zweinstein. Zegt u nee tegen Slytherin? Bovendien maakt u kans op prijzen met de verschillende quizzen die tijdens de tour worden gehouden.

De filmwereld van Londen met Harry Potter ligt aan je voeten op deze tour, waar je de favoriete plekjes van de acteurs en actrices, regisseurs en scenarioschrijvers van de jonge tovenaarsaga ziet. Sommige van deze plaatsen bevinden zich in Soho, Covent Garden of Trafalgar Square. Met de uitleg van de gids kun je de scènes in de films zeker meteen plaatsen.

Zet je beroemde Harry Potter-bril op om het centrum van Londen op de grappigste manier te bekijken! En vergeet niet dat deze tour doorgaat ongeacht de weersomstandigheden, dus we raden u aan gepaste kleding en schoeisel te dragen.

Reviews

4.3
· 24371 Reviews
 • I
  Ismael
  5
  (0 Reviews)
  Ik had deze activiteit oorspronkelijk voor een maandag geboekt en mijn vlucht had vertraging, dus moest ik mijn hele reisschema verplaatsen. Ik was bang dat ik geen geld terug zou krijgen of de ervaring zou verliezen. Ze lieten me het zonder probleem annuleren en ik heb het voor donderdag verplaatst! Alles was perfect, van de aandacht die ik kreeg tot de rondleiding en de informatie die de gids gaf.
 • I
  India
  5
  (0 Reviews)
  Alles wat in de beschrijving beloofd werd, werd vervuld. We ontmoetten elkaar op het aangegeven punt, volgden de hele weg naar Soho, Trafalgar Square enz.
 • L
  Luigui
  5
  (0 Reviews)
  Hoewel het een wandeltocht is, ging ik met mijn moeder in een rolstoel. De beschrijving gaf aan dat er enkele trappen waren, maar de gids en begeleiders waren zo vriendelijk een stukje verder te lopen om ons tegemoet te komen. Ze had echt een geweldige tijd en het was geweldig om deze ervaring met haar mee te maken, want jaren geleden keken we samen naar alle Harry Potter films.
 • C
  Cristina
  5
  (0 Reviews)
  Ik ben niet zo'n Harry Potter fan maar ik ging voor mijn oudste zoon die er gek op is. Het was kort, maar genoeg! We hadden een geweldige tijd
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid