Londen spooktocht inclusief rondvaart over de Theems

4.5
(317 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 39 € 36
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Bekijk de spookachtige kant van Londen tijdens deze spooktocht met boottocht op de Theems.

U maakt een nachtelijke tocht door de stad tijdens twee tochten, één te voet en één per boot, met een deskundige gids die u de duistere verhalen vertelt van plaatsen als de Tower of London en Westminster Abbey, bekend om hun angstaanjagende legendes over verschijningen en koninklijke executies in de middeleeuwen.

U krijgt een prachtig uitzicht op de straten en monumenten van de Engelse hoofdstad terwijl u over het water van de belangrijkste zijrivier vaart.

 • Veel plezier bij het bezoeken van de meest angstaanjagende bezienswaardigheden van Londen, te voet en 's nachts.
 • Beleef een cruise bij maanlicht op de Theems
 • Ontdek de griezelmythes en -legendes van de Engelse hoofdstad in kleine groepen van ongeveer 10 personen.

Wat is inbegrepen

 • Begeleide wandeling door Londen
 • Boottocht op de Theems
 • Professionele lokale gids
 • Ervaring in kleine groepen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Deze nachtelijke spooktocht door Londen laat je haren recht overeind staan en neemt je mee op een wandel- en vaartocht langs de griezeligste monumenten en straten van de Engelse hoofdstad . Na de rondleiding vaart u in kleine groepen van ongeveer 10 personen over de wateren van de Theems voor een onvergetelijke ervaring.

Een professionele gids vertelt u over de beroemdste mythen en legenden van de stad, zoals de omzwervingen van Jack the Ripper die Londen in 1888 terroriseerde met seriemoorden in de wijk Whitechapel, die tot op de dag van vandaag onopgelost blijven.

U leert hoe de executies plaatsvonden onder het bewind van Hendrik VIII. Een van de meest controversiële regeringen van Engeland, hij daagde de dominantie van de katholieke kerk in de 16e eeuw uit en voerde de doodstraf voor hekserij in.

U maakt een wandeling door de Tower of London, het indrukwekkende kasteel dat sinds zijn oprichting in 1066 dienst heeft gedaan als fort, koninklijk paleis en zelfs gevangenis.

Het was in deze toren dat koning Hendrik VIII in een epische samenzwering koningin Anne Boleyn, zijn tweede vrouw, liet onthoofden. Volgens de legende verschijnt haar hoofdloze geest 's nachts in de gangen van de toren.

U krijgt ook de kans om de gevel van Westminster Abbey te zien. De spookachtige kerk in gotische stijl waar de overblijfselen van koningen als Henry VII en beroemde mensen als Charles Dickens, Isaac Newton en Charles Darwin begraven liggen.

Na de wandeling biedt deze ervaring u een spookachtig nachtelijk uitzicht op de achterstraten van Londen, vanaf het panoramische uitzicht van de boot waarop u de wateren van de Theems, de belangrijkste zijrivier die door Londen loopt, zult bevaren.

Als u de oevers van de rivier bereikt, hoort u spookverhalen, waaronder dat van de heer met de hoed, die in Downing Street verschijnt om alle voorbijgangers de stuipen op het lijf te jagen.

Reviews

4.5
· 317 Reviews
 • L
  Livia
  5
  (0 Reviews)
  Ik raad alle mensen die van enge en paranormale dingen houden aan om deze tour niet te missen en te genieten van een verborgen Londen.
 • B
  Brenda
  5
  (0 Reviews)
  Ik denk dat het zo'n betaalbare tour is dat iedereen het zich kan veroorloven, en het is ook zeer de moeite waard omdat je een kant van Londen te zien krijgt waar bijna niemand rekening mee houdt.
 • M
  Mercedes
  5
  (0 Reviews)
  Ik had nog nooit deelgenomen aan een rondleiding met deze kenmerken, ik moet zeggen dat het me meer beviel dan ik aanvankelijk had verwacht, ik was zeer tevreden.
 • M
  Mikel
  5
  (0 Reviews)
  De gids vertelde ons een aantal zeer interessante verhalen, hij nam ons zo mee naar het verleden van Londen dat het bijna een enge film leek. Zeer aan te bevelen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid