Londen spook bustour

4.1
(268 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 15 minuten
Deze activiteit heeft ZEER GOEDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 33 € 30
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Als u op zoek bent naar een totaal andere ervaring in Londen, schrijf u dan in voor deze spooktocht in een klassieke dubbeldekkerbus. De tour duurt ongeveer een uur en je wordt altijd begeleid door een professionele gids.

Tijdens deze tour krijg je de kans om de meest spookachtige verhalen rond de Britse hoofdstad te leren kennen. Tijdens de route komt u langs verschillende emblematische gebieden van Londen, zoals de London Bridge, de Houses of Parliament en de Southwark Cathedral.

 • Deze tour brengt u naar de meest spookachtige monumenten van Londen in een klassieke dubbeldekkerbus gedurende ongeveer een uur.
 • Een professionele gids begeleidt u tijdens de hele route en legt verschillende enge verhalen uit die zich in de geschiedenis van Londen hebben afgespeeld.
 • De bus zal op u wachten om u mee te nemen op een route langs verschillende Londense bezienswaardigheden, zoals de Houses of Parliament en de Tower of London.

Wat is inbegrepen

 • Professionele gids
 • Klassieke dubbeldekker bus tour

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 20 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Leer met deze activiteit de spookverhalen van verschillende iconische monumenten van Londen die je niet kende. Je zult nooit meer met dezelfde ogen naar de Tower of London of de Houses of Parliament kijken, die je beide tijdens deze rondleiding van een uur zult zien.

Het is waar dat je verrast zult zijn door de enge verhalen die je zult horen van een professionele gids. Maar dat doet u ook vanuit het comfort van een klassieke dubbeldekkerbus voor de duur van de tour.

Naast de meer bekende bezienswaardigheden, zoals London Bridge en Westminster Abbey, ziet u ook minder populaire plaatsen zoals Cross Bones Cemetery, een echt griezelige plek voor fans van griezelverhalen.

Beoordelingen

4.1
· 268 Beoordelingen
 • C
  Ciro
  5
  (0 Beoordelingen)
  De tijden zijn 's nachts om er veel beter van te genieten. Als het koud is, raad ik aan een jas mee te nemen. Eenmaal in de bus, hadden we een geweldige tijd! Het is een andere en zeer gedenkwaardige ervaring.
 • T
  Teddy
  4
  (0 Beoordelingen)
  De bus was erg sfeervol en het uitzicht 's nachts was prachtig.
 • B
  Blanca
  5
  (0 Beoordelingen)
  Onze gastheer maakte de ervaring super top! We waren met z'n vijven en we hebben ons allemaal prima vermaakt.
 • C
  Calixto
  5
  (0 Beoordelingen)
  Het was erg spannend om over de spookplaatsen in het centrum van Londen te leren. Normaal loop je niet rond en denk je niet aan alle dingen die jaren geleden gebeurd zijn.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid