Londen Jack the Ripper tour met Ripper Vision

4.3
(374 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 45 minuten
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 28 € 26
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Verplaats uzelf naar het Londen van Jack the Ripper, de beroemdste seriemoordenaar van de 19e eeuw, terwijl u door de straten, hoeken en steegjes loopt waar de moorden plaatsv onden tijdens deze thematische nachtelijke tour.

Verken de locaties van Whitechapel, in East End van de Engelse hoofdstad, met een professionele gids en exclusieve, nooit eerder vertoonde, echte beelden van de plaatsen delict voor een meeslepende, diepgaande ervaring.

 • Bekijk Londen vanuit het perspectief van Jack the Ripper tijdens deze nachtelijke tour.
 • Krijg toegang tot echte plaats delict beelden met een projector op locatie
 • Leerhet verhaal van Londens meest beruchte seriemoordenaar met een professionele gids.

Wat is inbegrepen

 • Londen Nachtwandeling
 • Professionele gids met historische expertise
 • Projectie van echte beelden uit die tijd

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Beleef de angstaanjagende ervaring van een reis in de duistere wereld van Jack the Ripper door deel te nemen aan deze nachtelijke wandeltocht door de straten van Londen.

Deze thematour tilt uw misdaadavontuur naar een hoger niveau door echte beelden van de moorden te projecteren op de werkelijke plaats delict waar de gebeurtenissen plaatsvonden.

Bovendien ziet u de slachtoffers en hun profielen één voor één, dankzij de unieke en exclusieve documentatie die de rondleiding biedt om u een intiem inzicht te geven in de gebeurtenissen van "The Ripper".

Een professionele gids neemt u mee langs de belangrijkste plekken van de wijk Whitechapel in het oosten van de stad om de geheimen van het beroemdste onopgeloste moordmysterie van de 19e eeuw te onthullen.

In 1888 schokte een reeks moorden de Engelse hoofdstad: vijf prostituees werden op brute wijze verminkt, van hun ingewanden ontdaan en hun gezichten verminkt door een raadselachtige moordenaar, die nooit door de autoriteiten werd geïdentificeerd.

Tijdens een ongeveer twee uur durende tocht in het maanlicht door de kille nachtelijke steegjes van Londen, duikt u in het verhaal van Jack the Ripper en zijn erfenis van horror op een manier die u zich nooit had kunnen voorstellen.

Reviews

4.3
· 374 Reviews
 • G
  Gonzalo
  5
  (0 Reviews)
  Ik ben nog nooit op een tournee geweest waar ze projectoren gebruiken om het verhaal te helpen vertellen, ik denk dat het een heel goede en originele manier is om het publiek er meer bij te betrekken.
 • N
  Noemia
  4
  (0 Reviews)
  Ik vond de gids soms een beetje serieus, maar dat hoort ook bij het verhaal en de setting.
 • L
  Lucía
  5
  (0 Reviews)
  Tijdens deze rondleiding werd ons niet alleen verteld over het leven van Jack the Ripper en zijn misdaden, maar ook over het leven van de slachtoffers, waardoor ik me nog meer in hen ging inleven en nog banger werd.
 • R
  Ruy
  4
  (0 Reviews)
  De scènes uit de projectoren waren soms echt schokkend, ik raad deze tour niet aan voor minderjarigen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid