Tickets voor de Tower of London inclusief Kroonjuwelen en Beefeater rondleiding

4.5
(24632 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 49 € 45
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de Tower of London, een Unesco werelderfgoed, met deze boeking waar u de juwelen van de Britse monarchie kunt bewonderen. Deze tickets omvatten een rondleiding met een koninklijke gids, bekend als een Beefeater, gekleed in opvallende kleding die u onmiddellijk zult herkennen.

Tijdens de rondleiding krijgt u de Britse kroonjuwelen te zien, een van de populairste toeristische attracties. U kunt de middenstukken, tiara's en de St Edward's Crown zien, waarmee de Britse vorsten worden gekroond. Bovendien kunt u bij de Beefeater-wacht kennismaken met de bizarre verhalen die zich in dit grote monument hebben afgespeeld, zoals de onthoofding van Anne Boleyn .

 • Toegang tot de verschillende gebouwen van de Tower of London met een Beefeater Royal Warden.
 • Bekijk verschillende tentoonstellingen in de Tower of London, waaronder een tentoonstelling van de juwelen van de Britse monarchie.
 • U kunt de rondleiding volgen met een Beefeater Royal Warden, die u de verschillende, meestal groteske, verhalen vertelt die de muren van de Tower of London omlijsten.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor de Tower of London
 • Beefeater Royal Ranger rondleiding
 • Toegang tot de kroonjuwelen tentoonstelling
 • Audio gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Dankzij deze reservering kunt u de binnenkant van de Tower of London ontdekken, een van de belangrijkste monumenten ter wereld en een van de populairste toeristische attracties in de Britse hoofdstad. Binnen dit architecturale complex kunt u de Britse kroonjuwelen bewonderen en leert u van een Beefeater Royal Warden over verschillende legendes.

Dit indrukwekkende complex, gelegen in de Londense wijk Tower Hamlet, werd gebouwd in 1066. Het heeft gediend als wapenkamer, Koninklijke Munt en zelfs als gevangenis, de hoogtepunten van dit fort.

Naast de Britse kroonjuwelen, waar u scepters, tiara's en de kroon van Sint Edward kunt zien, krijgt u een gouden kans. U kunt de Witte Toren, de Verraderspoort en Tower Field bezoeken , waar Anne Boleyn in 1536 werd onthoofd.

Dit laatste is een van de groteske verhalen die u kunt horen van de Koninklijke Wachter, die u begeleidt bij uw rondleiding door de Toren. U kunt ook kiezen voor een audiogids, hoewel de kosten daarvan niet bij de reservering zijn inbegrepen.

Beoordelingen

4.5
· 24632 Beoordelingen
 • C
  Cristian
  5
  (0 Beoordelingen)
  Uitstekende toeristische plaats om enkele uren van de dag door te brengen om te genieten van en te leren over de geschiedenis van Londen. Absoluut een van mijn favoriete tochten van deze vakantie, ik raad het ten zeerste aan.
 • A
  Alberto
  5
  (0 Beoordelingen)
  Heel goed om te bezoeken en de tijd te nemen om van alles te genieten.
 • R
  Raúl
  4
  (0 Beoordelingen)
  De tour was zeer interessant en ik vertrek met veel nieuwe kennis over de geschiedenis van Londen, maar ik verwachtte iets anders dan wat ik zag, misschien ging ik met mijn verwachtingen te hoog.
 • J
  Javiera
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik voelde me alsof ik in een film zat, ik genoot van elk moment van de tour. Ik ben meer dan blij dat ik het gedaan heb, ik beveel het iedereen aan.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid