Aanbieding: Tower of London, wisseling van de wacht en cruise op rivier de Theems

4.6
(237 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 148 € 135
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Met deze boeking kunt u geld besparen en in één dag de hoogtepunten van Londen zien. Met dit pakket, dat de meest iconische bezienswaardigheden van de Britse hoofdstad omvat, krijgt u de kans om een bustour te maken door de Tower of London, St Paul's Cathedral, de Koninklijke wisseling van de wacht bij te wonen en een privé cruise over de Theems te maken.

Bovendien kunt u, als u voor de optie kiest, de rondleiding afsluiten met een thee bij Harrods of een ritje in het reuzenrad London Eye. Dit alles tijdens een tour waarbij een deskundige gids u de hele dag begeleidt. Tijdens de tour reis je in een luxe touringcar met wifi inbegrepen en eindig je de tour met een cruise over de Theems.

 • Op deze tour wordt u begeleid door een deskundige gids voor een tour van 10 uur.
 • U reist in een luxe touringcar met airconditioning en wifi inbegrepen en eindigt de tour met een cruise over de Theems.
 • Dit is een geldbesparend pakket waarbij u de kans krijgt om veel van de bezienswaardigheden van Londen te zien, zoals de Tower of London, St Paul's Cathedral en de Changing of the Royal Guard.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor de Tower of London
 • Tickets voor St Paul's Cathedral (behalve zondag)
 • Ceremonie van de wisseling van de Koninklijke Wacht (op dagen dat deze plaatsvindt)
 • Gids voor deskundigen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Met dit geldbesparende pakket bezoekt u de iconische bezienswaardigheden van Londen in slechts één dag. Tijdens een 10 uur durende tour reist u in een luxe touringcar met airconditioning en eindigt u de tour met een cruise op de Theems. Bovendien wordt u begeleid door een deskundige gids die elk detail van de bezienswaardigheden die u tijdens deze tour ziet, zal uitleggen.

U komt langs de Tower of London om de tentoongestelde kroonjuwelen te bewonderen. Een ander hoogtepunt van de tocht is het zien van een van de shows die de meeste toeristen trekken: de wisseling van de koninklijke wacht. Maar zorg ervoor dat u de gekozen data voor deze traditionele ceremonie controleert voordat u boekt, want deze wordt niet elke dag gehouden. In juni en juli wordt het elke dag gehouden, de rest van het jaar op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Deze boeking omvat ook een rondleiding en toegang tot St Paul's Cathedral. Als de rondleiding echter op zondag plaatsvindt, kunt u de rondleiding niet volgen omdat dit de dag van de dienst is, hoewel u dan nog wel naar binnen kunt. Hiermee moet ook rekening worden gehouden bij het boeken.

Trafalgar Square, Westminster Abbey en de Big Ben staan natuurlijk op de lijst van stops op deze tour. Naast de wandel- en bustours kunt u een cruise op de Theems maken om Londen vanuit een ander perspectief te bekijken.

Tot slot heeft u de mogelijkheid om een aanvulling op deze tour te kiezen: een thee in het luxueuze warenhuis Harrods of in het beroemdste reuzenrad van Londen: de London Eye.

Reviews

4.6
· 237 Reviews
 • J
  Jadon
  4
  (0 Reviews)
  We hadden het geluk de wisseling van de wacht te zien en buiten Buckingham wat foto's te maken. We hadden een geweldige tijd!
 • D
  Dominique
  5
  (0 Reviews)
  Westminster Abbey heeft iets weg van de Notre Dame. Een iconisch gebouw dat u moet bezoeken tijdens uw verblijf in Londen.
 • T
  Tony
  5
  (0 Reviews)
  Het is heel belangrijk om met een gids over Parliament Square te lopen. Gewoonlijk zou je het alleen doen, maar je krijgt niet alle informatie, geschiedenis en anekdotes die om je heen zijn gebeurd.
 • L
  Lily
  4
  (0 Reviews)
  Met de ervaring in Harrod's of de London Eye, is de prijs gerechtvaardigd. Het is het zeker waard.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid