Londen Tower tickets

4.8
(1534 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 46 € 42
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Dompel uzelf onder in de geschiedenis van het Britse koningshuis en koop een ticket voor de Tower of London in de Engelse hoofdstad. Maak gebruik van deze kans en zie uit de eerste hand de authentieke kroonjuwelen van het Verenigd Koninkrijk. Deze plek is uniek en de hoogtepunten zijn de witte toren, de koninklijke wapenkamer, de wapencollectie en de beroemde wachters.

De Tower of London is ongetwijfeld een van de meest prominente locaties in de stad en is de locatie geweest van politieke samenzweringen, het decor voor spionagefilms en, in het algemeen, een zeer belangrijke historische locatie. U zult ook een paar griezelverhalen of legenden te weten komen die verband houden met de Tower of London.

  • Ga de Tower of London binnen met dit ticket en ontdek alle geheimen rond de Britse kroonjuwelen.
  • Bezoek het terrein van dit 1000 jaar oude gebouw en bekijk de witte toren, wapencollecties en nog veel meer.
  • Duik in de politieke geschiedenis van deze plek en leer anekdotes over martelingen, executies, samenzweringen en gevangenschap die hier plaatsvonden.

Wat is inbegrepen

  • Tickets voor de Tower of London

Selecteer datum en tijd

Wat je kunt verwachten

Ontdek een van de meest iconische bezienswaardigheden van Londen met een ticket voor de Tower of London. Deze locatie heeft een rijke geschiedenis die meer dan 1000 jaar teruggaat. Hier kun je enkele van de Britse kroonjuwelen zien en de verhalen achter hun oorsprong leren kennen.

De Tower of London is een van de populairste toeristische attracties in de Engelse hoofdstad. De witte toren is een van de hoogtepunten van deze locatie, maar u vindt er ook de koninklijke wapenkamer en een indrukwekkende collectie harnassen uit verschillende tijdperken. U krijgt ook de kans om de beroemde wachters te zien die het gebouw beschermen.

Maar de Tower of London is veel meer dan een toeristische attractie. Jarenlang was deze plek het toneel van politieke samenzweringen en interne conflicten die het koninkrijk Engeland troffen. Er zijn ook griezelverhalen en legenden over geesten die de toren op verschillende momenten in zijn geschiedenis hebben bewoond.

Wanneer u dit ticket voor dit monument koopt, krijgt u de kans om de installaties te bezichtigen en alle geheimen rond de Britse kroonjuwelen te ontdekken. Ontdek de donkerste en meest mysterieuze details van zijn verleden, waaronder verhalen over martelingen en executies die een belangrijke plaats innemen in de geschiedenis van Engeland. U leert ook over de gevangenschap van illustere figuren die door de muren van de toren zijn gegaan, zoals Anne Boleyn en Sir Walter Raleigh.

Extra informatie

Annuleringsbeleid