Stonehenge, Lacock en Bath dagtocht vanuit Londen

4.6
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 10 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 195 € 178
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ontdek de geschiedenis van Stonehenge, Bath en Lacock tijdens deze tour vanuit Londen. Dit is een ervaring van ongeveer 10 uur en 30 minuten met een deskundige gids die je begeleidt op deze tour, die ook toegang tot de Romeinse baden in Bath omvat.

Bezoek Stonehenge, de mysterieuze steencirkel die archeologen al eeuwenlang verbijstert. Je hebt toegang tot de binnenste steencirkel dankzij deze boeking en je krijgt ook de kans om Bath te bezoeken, beroemd om zijn oude Romeinse baden en Georgische architectuur. Ook inbegrepen is een bezoek aan het dorp Lacock, bekend om zijn geplaveide straten en middeleeuwse huizen. Doe deze tour per bus zonder je zorgen te maken over vervoer.

 • Neem deze tour naar Stonehenge, Bath en Lacock vanuit Londen in een ervaring die ongeveer tien uur en 30 minuten duurt.
 • Bezoek deze drie iconische plaatsen op één dag, zonder je zorgen te maken over de logistiek, want een bus verzorgt al het vervoer rond de monumenten en heen en terug naar Londen.
 • Ontdek de geschiedenis en schoonheid van elke site en je kunt toegang tot de Bath Roman Baths aan je boeking toevoegen.

Wat is inbegrepen

 • Privébus
 • Vervoer van en naar
 • Rondleiding
 • Gids voor experts

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek Stonehenge, Bath en Lacock, drie van de meest iconische plaatsen van Engeland, in één dag tijdens deze tour vanuit Londen. In een ervaring die ongeveer tien uur en 30 minuten duurt, neemt een ervaren gids je mee door eeuwen geschiedenis.

Tijdens deze tour krijg je een exclusief zicht op Stonehenge voordat het opengaat voor het publiek, wat betekent dat je dit oude monument in een intiemere omgeving kunt verkennen zonder de drukte.

Daarnaast omvat de tour bezoeken aan twee bestemmingen in Engeland: Bath en Lacock. In Bath kun je jezelf onderdompelen in de geschiedenis van de stad terwijl je door de geplaveide straatjes dwaalt en de beroemde Romeinse baden bezoekt, die je kunt bezoeken als je het aan je boeking toevoegt. Bewonder de Georgische architectuur van deze UNESCO Werelderfgoedstad.

Bezoek Lacock, een schilderachtig middeleeuws dorpje dat het decor is geweest voor talrijke filmproducties, waaronder Harry Potter. Wandel door de geplaveide straatjes en bewonder de historische huizen, tuinen en 13e-eeuwse abdij. Hier heb je wat vrije tijd en lunch je op eigen gelegenheid.

Reviews

4.6
· 777 Reviews
 • E
  Elias
  5
  (0 Reviews)
  Een onvergetelijke ervaring met het verkennen van oude wonderen, pittoreske dorpjes en Romeinse baden op één dag - een echte aanrader!
 • L
  Lilja
  5
  (0 Reviews)
  Een prachtige tour waarbij we Stonehenge, Lacock en Bath hebben verkend. De geschiedenis, schoonheid en cultuur zijn gewoonweg adembenemend - een echte aanrader!
 • D
  David
  5
  (0 Reviews)
  Ik vond het erg leuk om tijdens mijn reis naar Londen oude sites te bezoeken, vooral Stonehenge en Bath. Het was een interessante en leerzame ervaring.
 • M
  Maja
  5
  (0 Reviews)
  Ik hield van het bezoek aan Stonehenge, een plek met een speciale energie. Lacock en Bath, charmante dorpjes die je niet mag missen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid