Londen Westminster Abbey tickets

4.9
(15726 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Hellotickets Netherlands Niederländisch
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 44 € 40
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze activiteit is in je taal

Overzicht

Als je deze tickets voor Westminster Abbey in Londen koopt, verken je het meest iconische Anglicaanse gebouw van de stad. U ziet het meest historische schip en de kapel van Engeland, waar bijna elke kroning van Britse vorsten en koninklijk huwelijk, zoals dat van koningin Elizabeth II en prins Philip, heeft plaatsgevonden.

Binnen liggen ook de overblijfselen van wereldveranderende persoonlijkheden zoals Isaac Newton, Charles Darwin en Stephen Hawking. Je kunt de gratis Westminster Abbey app downloaden en de audiogids met commentaar raadplegen om meer te weten te komen over de geschiedenis.

 • Reis terug in de tijd vanaf het tijdperk 906 na Christus tot nu met een bezoek aan Westminster Abbey.
 • Verken het meest iconische gotische gebouw van het Verenigd Koninkrijk, waar in 1953 de kroning van koningin Elizabeth II plaatsvond.
 • Bekijk gebieden zoals het schip en de kapel, waar illustere figuren zoals Charles Dickens en Isaac Newton begraven liggen.

Wat is inbegrepen

 • Westminster Abbey Tickets
 • Gratis downloadbare applicatie inclusief audiogids
 • Toegang tot de verschillende delen van de kerk
 • Queen's Diamond Jubilee Galleries (toegang tegen betaling)

Selecteer datum en tijd

Wat je kunt verwachten

Bekijk de meest iconische gotische kerk van het Verenigd Koninkrijk met deze tickets voor Westminster Abbey in Londen.

Je verkent het religieuze gebouw dat dateert uit 960 na Christus, dat nog steeds delen uit die tijd bevat en getuige is geweest van de kroningen van elke Britse vorst sinds de tijd van Willem de Veroveraar, met slechts twee uitzonderingen.

Je komt in gebieden zoals het hoofdschip, de dwarsbeuken en de kapel, waar de meest epische koninklijke huwelijken aller tijden hebben plaatsgevonden, waaronder dat van koningin Elizabeth II en prins Philip, en het meer recente en door de media geprezen huwelijk tussen prins William en prinses Catherine.

Naast koninklijke kroningen en bruiloften is Westminster Abbey ook de begraafplaats van illustere en baanbrekende figuren zoals Isaac Newton, Charles Darwin, Stephen Hawking, Mary Queen of Scots en Charles Dickens, naast vele anderen.

Je krijgt de gelegenheid om rond te lopen en stil te staan bij een van de meest historische plaatsen in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, een reis door de tijd die je meeneemt langs episodes van glorie, verovering en tragedie, waar helden en schurken uit verschillende tijdperken een onuitwisbare stempel hebben gedrukt op de Britse cultuur en de wereld.

Om wat extra geschiedenis aan je reis toe te voegen kun je, als je je koptelefoon meeneemt, de gratis Westminster Abbey app downloaden op je telefoon en toegang krijgen tot een audiogids met commentaar. En als je een rondleiding wilt, is er tegen een meerprijs een multimediagids beschikbaar.

Als je je bezoek plant op een dag en tijd die samenvallen met de aangeboden diensten, kun je deelnemen aan een mis of een andere religieuze dienst in deze Anglicaanse kerk, die niet onder de jurisdictie van de Engelse katholieke kerk valt, maar wordt gecontroleerd door de koning.

Reviews

4.9
· 15726 Reviews
 • C
  Cédric
  5
  (0 Reviews)
  Westminster Abbey is een sublieme, prachtige plek!!!
 • E
  Edouard
  5
  (0 Reviews)
  Het is de historische en culturele promenade van Londen. Westminster Abbey heeft veel geschiedenis over Londen. Ik vond het erg leuk om over deze geschiedenis te leren.
 • A
  Adriana
  4
  (0 Reviews)
  Alles is goed!
 • I
  Immanuel
  5
  (0 Reviews)
  Al is het alleen maar in- en uitstappen, je moet door de Abbey als je naar Londen gaat, het is uniek!
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid