De beste schietbaan van Las Vegas

Als u op vakantie bent in de stad, is het gemakkelijker dan u denkt om schietoefeningen op gespecialiseerde schietbanen in uw reisschema op te nemen.

Katherine Betances

Katherine Betances

8 minuten lezen

De beste schietbaan van Las Vegas

Schietbanen | ©Tac6 Media

Het is geen geheim dat als het gaat om vrijetijdsbesteding en entertainment, Las Vegas reizigers veel te bieden heeft. Een van de favoriete activiteiten voor zowel inwoners als buitenlanders zijn de schietoefeningen.

Wat u misschien niet weet is dat er in deze speelse stad alternatieven in overvloed zijn en vandaag zal ik in detail de meest interessante en merkwaardige activiteiten van dit type uitleggen die u tijdens uw volgende vakantie kunt doen.

Maar voordat we daaraan beginnen, als u op zoek bent naar meer ideeën voor activiteiten, kunt u denken aan een kajaktocht, een uitstapje naar de nationale parken of een bezoek aan de belangrijkste musea van de stad, zoals het Mob Museum of het Natural History Museum.

1. Las Vegas indoor schietbaan ervaring.

Wapens naar keuze| ©Bob Bobasonic
Wapens naar keuze| ©Bob Bobasonic

Indoor schietbanen zijn razend populair in grote Amerikaanse steden en dus ook in Las Vegas. Het is een eenvoudige, handige en veilige manier om het schieten in een gecontroleerde omgeving te ervaren.

Er zijn veel lokale bedrijven die dit soort ervaringen aanbieden aan reizigers; bij sommige wordt het hotel opgehaald en bij andere moet u rechtstreeks naar het ontmoetingspunt reizen.

Details zoals de duur van de ervaring en het aantal te schieten geweren hangen af van het bedrijf dat u kiest, de beschikbare pakketten en uw budget. Het is ideaal als u slechts een paar dagen in de stad bent, 2 dagen in Las Vegas of minder, en de schietbanen wilt ervaren zonder lange afstanden te hoeven afleggen

. In de meeste gevallen hoeft u geen eerdere ervaring te hebben om deel te nemen, aangezien u wordt begeleid door het personeel ter plaatse dat u de basisbeginselen zal laten zien.

Nuttige informatie

 • Prijs: Dit type ervaring is beschikbaar vanaf 130 euro per persoon.
 • Duur van de excursie: Afhankelijk van het bedrijf dat u inhuurt, kan de ervaring 30 minuten tot een uur duren.
 • Aanbevolen als... u op zoek bent naar een low-budget, korte ervaring omdat dit avontuur heel gemakkelijk te combineren is met andere activiteiten in de stad.

Boek uw schietbaanervaring in Las Vegas

2. Outdoor schietbaan ervaring in de woestijn.

Op een open schietbaan| ©Kévin WildSnap
Op een open schietbaan| ©Kévin WildSnap

Als je het typische Las Vegas-avonturenprogramma, met de beste casino's of de beste shows in Planet Hollywood, niet meer nodig hebt, is deze ervaring misschien net wat je nodig hebt om je vakantie naar een hoger niveau te tillen.

Hoewel sommige aspecten kunnen variëren afhankelijk van het bedrijf dat je inhuurt, hebben de meeste bedrijven die deze avonturen aanbieden verschillende schema's met verschillende groepen waar je je bij kunt aansluiten. Ze hebben meestal twee groepen in de ochtend en één groep in de middag.

Vervoer van en naar je hotel in Las Vegas naar de outdoor schietbaan in de woestijn is meestal inbegrepen.

Aan de andere kant zullen bepaalde aspecten, zoals het al dan niet meenemen van de lunch of het toevoegen van meer vuurwapens en meer schiettijd, het initiële budget verhogen. De meest elementaire ervaring omvat gewoonlijk minimaal 2 of 3 verschillende soorten wapens.

Nuttige informatie

 • Prijs: Ik raad aan een budget vanaf 190 euro voor dit type ervaring te reserveren.
 • Duur van de excursie: Hoewel het varieert afhankelijk van het bedrijf dat u inhuurt, moet u 3 tot 4 uur boeken.
 • Aanbevolen als... je op zoek bent naar een veilige omgeving met getraind personeel om buiten te leren schieten. Las Vegas schietbanen zijn opgezet om bezoekers beide eigenschappen te bieden.

Boek uw Las Vegas schietbaan ervaring

3. Alleen voor vrouwen.

Les voor vrouwen| ©Gilda
Les voor vrouwen| ©Gilda

Dit is een ervaring gericht op beginnende vrouwen die een veilige eerste kennismaking met de wereld van wapens willen.

In deze scenario's is de begeleiding van een gespecialiseerde gids meestal beter dan een vriend of familielid, omdat deze persoon weet hoe hij instructies goed moet overbrengen, fouten kan opsporen en slechte praktijken bij het hanteren van wapens kan vermijden.

Afhankelijk van het bedrijf dat u inhuurt, is het vervoer naar de schietbaan al dan niet bij de ervaring inbegrepen. Daar aangekomen moet u de veiligheidsprotocollen volgen en de ervaring voortzetten onder leiding van een deskundige gids die uw bewegingen (en die van uw groepsgenoten) corrigeert en begeleidt.

Hoewel veel bedrijven in de stad dit soort diensten aanbieden, is mijn aanbeveling om vooraf te boeken als je een korte trip maakt, 3 dagen in Las Vegas of minder. Op die manier stel je je plaats op voorhand veilig en heb je tijd om een gevarieerde route te organiseren.

Nuttige informatie

 • Prijs: Vanaf 120€ per deelnemer.
 • Duur van de tour: 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van het bedrijf dat u inhuurt voor de ervaring.
 • Aanbevolen als... u een vrouw bent of reist met een vrouw wiens ervaring met wapens nul tot zeer weinig is. Dit product biedt u de begeleiding van een instructeur die getraind is in het trainen van vrouwen. Het is ideaal als je op vakantie bent met vriendinnen in de stad.

Boek uw schietbaanervaring in Las Vegas

4. Schietbaan ervaring met videogames als thema

Doelen op de schietbaan| ©David Webb
Doelen op de schietbaan| ©David Webb

Als je een grote fan bent vanoorlogsgames, zoals Call of Duty, Counter-Strike of Medal of Honor, mag je een schietbaanervaring met een videogamethema in Las Vegas niet missen.

De meeste bedrijven die dit soort ervaringen organiseren, bieden reizigers faciliteiten zoals: transfer van en naar uw hotel in Las Vegas naar de schietbaan.

Bovendien wordt u te allen tijde begeleid door een professionele instructeur en beschikt u over alle noodzakelijke veiligheidsuitrusting om het avontuur zonder ongelukken te volbrengen. Volg gewoon de instructies en houd uw uitrusting aan, tenzij uw instructeur anders aangeeft.

Houd er rekening mee dat specifieke aspecten zoals de duur van de ervaring, het aantal te gebruiken wapens en het soort wapens sterk kunnen variëren afhankelijk van het bedrijf dat u inhuurt.

Nuttige informatie

 • Prijs: U betaalt ongeveer 190 euro per persoon.
 • Duur van de excursie: Afhankelijk van het bedrijf dat u inhuurt, zult u 1 tot 2 uur moeten reserveren voor de ervaring.
 • Aanbevolen als... u een fan bent van oorlogsspellen in het algemeen, dit is een ervaring waar u enorm van zult genieten. Hetzelfde geldt als u naar de stad reist met andere vrienden of familieleden die net zoveel van dit soort vermaak houden als u.

Boek uw schietbaanervaring in Las Vegas

5. Gecombineerde ervaring: outdoor schietbaan met woestijntour

Schietbanen| ©Tac6 Media
Schietbanen| ©Tac6 Media

In de stad Las Vegas vindt u veel bedrijven die combinatietours aanbieden. Een van de meest interessante voor reizigers zijn die bedrijven die het outdoor schietbaanavontuur combineren met een off-road tour in Las Vegas om het meeste uit uw excursie te halen.

Het avontuur begint ermee dat de reiziger van zijn locatie in de stad naar de woestijn wordt gebracht voor de twee voorgestelde activiteiten. Bij elke stap van het avontuur heb je een deskundige gids die je van de nodige informatie kan voorzien.

Hoewel het een aspect is dat sterk kan variëren afhankelijk van het bedrijf dat u uiteindelijk inhuurt, omvatten de ervaringen van schietbanen in de woestijn over het algemeen het gebruik van meerdere vuurwapens van verschillende types.

Ik raad u aan de beschrijving in detail te lezen voordat u de betaling verricht. Ervaringen met een groter aantal wapens en meer schiettijd zijn meestal iets duurder.

Nuttige informatie

 • Prijs: De prijs voor de ervaring bedraagt 200€ en meer.
 • Duur van de tour: Ongeveer 5 uur, ik raad aan om minstens een halve dag te boeken voor dit avontuur.
 • Aanbevolen als... je meerdere dagen in de stad verblijft, ongeveer 4 dagen in Las Vegas, dan heb je tijd om aan deze ervaring te besteden en maak je optimaal gebruik van twee van de leukste activiteiten om te doen tijdens je vakantie op deze bestemming.

6. Gecombineerde ervaring: Hoover Dam tour met schietoefeningen in de woestijn.

Hoover Dam tour| ©Renee Grayson
Hoover Dam tour| ©Renee Grayson

Gecombineerde ervaringen in Las Vegas zijn een geweldige manier om het meeste uit je tijd in Las Vegas te halen en meer van de stad te zien in minder tijd en met een kleiner budget. U vindt veel lokale touroperators die bijvoorbeeld combinatietours naar de Hoover Dam en de Grand Canyon aanbieden.

Een ander voorbeeld van een combinatietour is zo'n excursie: een outdoor woestijngymnastiek met een boottocht naar de Hoover Dam.

Houd er rekening mee dat de specifieke details van de ervaring kunnen variëren, afhankelijk van het bedrijf dat u inhuurt. Over het algemeen beginnen dit soort avonturen met wandelaars die direct van hun hotel in Las Vegas worden opgehaald.

Deze tochten worden georganiseerd in kleine, semi-private groepen. In aanvulling op het vervoer heen en terug, omvatten de meeste bedrijven een lunch en snacks, gratis drankjes, vrije tijd om te zwemmen in de dam en een deskundige gids.

Nuttige informatie

 • Prijs: U moet ongeveer €450 betalen.
 • Duur van de tour: Dit is een volledige dag tour, die meestal ongeveer 6-7 uur duurt.
 • Aanbevolen als... u een Hoover Dam tour gepland heeft, dit alternatief stelt u in staat om beide ervaringen te combineren, uw reisplanning te vereenvoudigen en tijd te besparen tijdens uw bezoek aan Las Vegas.

Boek uw Las Vegas schietbaan ervaring

Tips voor het bijwonen van een schietbaan

Uitleg over het gebruik| ©Jennifer Morrow
Uitleg over het gebruik| ©Jennifer Morrow

Mijn wens is dat uw Las Vegas schietbaan ervaring de meest spannende en leuke zal zijn. Neem de volgende tips in acht om onaangename momenten te voorkomen.

Draag altijd beschermende uitrusting.

Beschermende uitrusting moet te allen tijde correct worden gedragen, tenzij anders geïnstrueerd door uw begeleidende instructeur. Beschermende uitrusting omvat een oogbril en gehoorbescherming.

Het is een veelgemaakte fout van ervaren pistoolgebruikers om de veiligheidsbril af te zetten wanneer zij bijvoorbeeld het pistool schoonmaken, niet wetende dat de veiligheidsbril uw ogen beschermt tegen mogelijke chemische resten of stof.

Wees u bewust van de kledingetiquette.

Veel mensen zien vaak de kledingvoorschriften op schietbanen over het hoofd. Enkele van de regels zijn het dragen van schoenen met gesloten tenen die uw voeten beschermen tegen vallende voorwerpen en waarmee u comfortabel kunt lopen.

Een andere aanbeveling die velen over het hoofd zien is dat V-hals shirts vaak een slechte keuze zijn. Bij het hanteren van bepaalde wapens kunnen er hete resten afvallen, die kunnen prikken of irritatie veroorzaken op een gevoelige huid.

Stel alle vragen die je wilt en schaam je niet.

Als je niet veel ervaring hebt met wapens, is het bijwonen van een schietoefening een uitstekende manier om het juiste gebruik van deze instrumenten te leren van een expert.

Beschouw de instructeur als een goede vriend en voel je vrij om alle vragen te stellen die je hebt, vooral die met betrekking tot veiligheid.

Leer de basisprotocollen voor het omgaan met wapens.

Bij het correct hanteren van wapens zijn er bepaalde basisprotocollen die u om veiligheidsredenen moet volgen. Deze protocollen omvatten:

 • Behandel het wapen alsof het altijd geladen is, zelfs als u denkt te hebben geverifieerd dat dit niet het geval is. U hebt wellicht gehoord van ongelukken of tragedies die gebeuren wanneer een kogel ongemerkt in de kamer blijft zitten.
 • Houd uw vinger altijd van de trekker, tenzij het tijd is om te schieten.
 • Richt het wapen altijd in een veilige richting: de schietbaan als u binnen bent of de schietbaan als u buiten bent. Richt het nooit in de richting van mensen.

Boek uw Las Vegas schietbaan ervaring