Beste opties voor vrijgezellenfeesten in Las Vegas

Las Vegas is de vrijgezellenhoofdstad van de wereld en er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

9 minuten lezen

Beste opties voor vrijgezellenfeesten in Las Vegas

Letrero de bienvenida Las Vegas | © Sung Shin

Van de vele dingen die er in Las Vegas te zien en te doen zijn, is een van de populairste het organiseren van een vrijgezellenfeest in de stad. Natuurlijk kun je ook trouwen in Las Vegas als je bent bijgekomen van de vrijgezellenfeestpret.

Las Vegas is de vrijgezellenfeesthoofdstad van de wereld en of je nu een vrijgezellenfeest voor een vriend organiseert of je eigen vrijgezellenfeest, je vindt allerlei mogelijkheden in Sin City.

1. Las Vegas vrijgezellenfeest bus tour met nachtclub tour van Las Vegas nachtclubs

Nachtbus tour| ©Rian Castillo
Nachtbus tour| ©Rian Castillo

Met de slogan "What happens in Vegas stays in Vegas" als referentie, zie je tijdens deze tours de stad vanuit de nachtclubs van The Strip, het hart van Nevada.

U kunt vier nachtclubs naar keuze bezoeken in een ervaring die u in een partybus van plaats naar plaats brengt. Bij elke nachtclub krijg je voorrang zonder wachtrijen, zodat je ervaring geen vertraging oploopt.

De nachtclubs op deze rondleidingen voor vrijgezellenfeesten zijn gevarieerd en omvatten alles van wilde feeststops tot rustige cocktaillounges op de daken van hotels en de beste casino's op The Strip.

Lokale gids, drankjes en toegang tot de nachtclub

Tijdens de tour word je bijgestaan door een lokale gids die de tour plant en ervoor zorgt dat je toegang hebt tot alle tour voorzieningen zoals drankjes en nachtclub tickets.

Deze tours zijn de meest voorkomende in de stad en zijn ook ideale alternatieven voor verjaardagen.

De tour omvat ook een fotostop bij het beroemde bord dat bezoekers welkom heet in Las Vegas. Houd er rekening mee dat je 21 jaar of ouder moet zijn om deze tour te volgen.

Details van belang

 • Prijs van de tour... Ongeveer 90 euro per persoon inclusief ophalen en wegbrengen van het hotel, voorrang en skip-the-line toegang tot nachtclubs en drankjes.
 • Duur van de tour... Ongeveer 6 uur.
 • Voordelen van deze tour... Dit is de klassieke keuze voor vrijgezellenfeesten in de stad, met toegang tot de beste nachtclubs op The Strip.

Boek een tourbus in Las Vegas

2. Vrijgezellenfeest Tour met pool party tour

mensen springen in het zwembad| © Jed Villejo
mensen springen in het zwembad| © Jed Villejo

Tijdens het zomerseizoen zijn zwembadfeesten heel gewoon in Las Vegas, dus op deze tours krijg je toegang tot de beste feesten in de stad op een vrijgezellenfeest tour die begint in de middag en eindigt in de avond op een route die bus transfer omvat.

Op elk feest krijg je voorrang zonder wachtrijen en kun je genieten van drankjes van de open bar. U wordt te allen tijde bijgestaan door een lokale gids die het evenement organiseert en u voorstelt aan de gastheer van elk evenement.

Deze tours eindigen na zonsondergang, waardoor het een ideale optie is voor een latere avondtour door Las Vegas of om een van de beste shows van de stad mee te pakken.

Details van belang

 • Prijs van de tour... Ongeveer 55 euro per persoon inclusief ophalen en wegbrengen van het hotel, voorrang en skip-the-line toegang tot de zwembadfeesten en drankjes.
 • Duur van de tour... Ongeveer 5 uur.
 • Voordelen van deze tour... Het is een interessante optie om enkele van de leukste feesten in de stad te bezoeken.

Boek een nachtelijke tour door Las Vegas

3. Stag party tour met Freemont Street Bar Crawl

straat met trolleys| ©Alex Backpacker
straat met trolleys| ©Alex Backpacker

Deze vrijgezellenfeest tour neemt je mee van de gebaande paden op The Strip en naar Fremont Street, de slagader van Las Vegas waar de beste ervaringen van de stad zich concentreren.

Tijdens deze tour bezoek je de meest prominente bars van het gebied en vermijd je onnodige wachtrijen en vertragingen.

Tijdens deze rondritten met hotel pick-up heb je de tijd om foto's te maken van het welkomstbord van de stad en een aantal van de meest eclectische bars van Fremont Street te bezoeken, zoals Don't Tell Mama, Axe Hole Vegas, of The Griffin en Vanguard Lounge. Bij alle gelegenheden heb je toegang tot de shows en krijg je korting op drankjes op

. Tijdens de tour word je bijgestaan door een lokale gids om je ervaring te verbeteren. Bar-hoppen op Fremont Street is een van de beste dingen om 's nachts in Las Vegas te doen.

Details van belang

 • Prijs van de tour... Ongeveer 100 euro per persoon inclusief halen en brengen van het hotel, voorrang en skip-the-line toegang tot de bars, shows en drankjes met korting.
 • Duur van de tour... Ongeveer 4 uur.
 • Voordelen van deze tour... Een van de beste opties buiten het hoofdcircuit van The Strip.
 • Nadelen van deze tour... Kan een iets duurdere optie zijn.

4. Las Vegas nachtclub vrijgezellenfeest tour met luxe limousine tour van Las Vegas nachtclubs

groep mensen in een limousine| ©iwona_kellie
groep mensen in een limousine| ©iwona_kellie

Een vrijgezellenfeest tour door de stad in een luxe limousine? In Las Vegas is het mogelijk. Met deze tours kun je een rit maken langs The Strip met een open champagnebar inbegrepen en stops bij een gastronomisch restaurant en drie nachtclubs, met voorrangstoegang en zonder wachtrijen.

Op deze VIP Las Vegas limousine tour opties, heeft u de constante assistentie van een gastheer die u begeleidt en zorgt voor reserveringen bij de nachtclubs en shows die in de tour zijn inbegrepen.

Houd er rekening mee dat alle leden van de groep 21 jaar of ouder moeten zijn om deel te nemen aan deze ervaringen.

Details van belang

 • Prijs van de tour... Ongeveer 299 euro per persoon inclusief limousine transfer en hotel pick-up, wandeltour over The Strip, voorrang en skip-the-line toegang tot nachtclubs en drankjes.
 • Duur van de tour... Ongeveer 5 uur.
 • Voordelen van deze tour... Dit is een luxe optie om The Strip per limousine te verkennen.

Boek een limousinetour door Las Vegas

5. Bachelor Party Tour met minibusje over The Strip voor privégroepen

geparkeerde minibus| © Vitali Adutskevich
geparkeerde minibus| © Vitali Adutskevich

Tijdens deze tour krijgen u en uw groep een minibus tot uw beschikking die u naar de beste nachtclubs op The Strip, de hoofdader van Las Vegas, zal brengen tijdens een tour die u en de gastheer van uw ervaring op voorhand zullen afspreken.

zal u gedurende de tour vergezellen om u voorrang te verlenen bij de toegang tot de nachtclubs zonder wachtrijen.

Tijdens deze tour bezoekt u Blondies Sport Bar & Grill voor een gastronomisch diner en vervolgens begint de nachtclubroute die u naar de beste bars op The Strip brengt, zoals Zouk Nightclub en On The Record. Een open bar is beschikbaar op alle locaties.

Merk op dat alle leden van de groep ouder dan 21 jaar moeten zijn om deel te nemen aan deze ervaring.

Details van belang

 • Prijs van de tour... Ongeveer 127 euro per persoon inclusief hotel pick-up en retourtransfer per minibus voor de hele groep, voorrang en skip-the-line toegang tot de nachtclubs en drankjes.
 • Duur van de tour... Ongeveer 4,5 uur.
 • Voordelen van deze tour... Een van de beste waar voor je geld privé tours.

Boek een food tour door Las Vegas

6. Vrijgezellenfeest Tour met Latin Nightclub Tour

dansende mensen in een nachtclub| ©1OakLV
dansende mensen in een nachtclub| ©1OakLV

Als je voor je vrijgezellenfeest op zoek bent naar een tour langs de beste Latijnse nachtclubs in Las Vegas, dan zijn deze tours misschien de perfecte pasvorm voor je reisplannen.

Je zult kunnen genieten van een feestbus die je meeneemt naar de meest iconische plekken van de stad en stopt bij Latijnse nachtclubs.

Route bij benadering

Embassy Nightclub, Jewel Nightclub en Tao Nightclub, de bar in het Venetian Hotel, zijn enkele van de populairste latin clubs in de stad die je kunt bezoeken tijdens deze tours, die je ook meenemen naar de hoogtepunten van The Strip, zoals het welcome to the city-bord en de Eiffeltoren in Las Vegas.

De tour begint om middernacht en je wordt te allen tijde bijgestaan door een deskundige lokale gids die optreedt als je gastheer en je prioritaire, wachtrijvrije toegang tot de nachtclubs regelt.

Details van belang

 • Prijs van de tour... Ongeveer 51 euro per persoon, inclusief halen en brengen van het hotel en voorrang en skip-the-line toegang tot de nachtclubs.
 • Duur van de tour... Ongeveer 4 uur.
 • Voordelen van deze tour... Dit is de beste optie als u op zoek bent naar een alternatief voor Latijnse muziek in Las Vegas.

Boek uw ticket voor een bezoek aan de Eiffeltoren in Las Vegas

7. Vrijgezellenfeest bij de Thunder From Down Under Show

Voorstelling| ©Thunder Valley
Voorstelling| ©Thunder Valley

Een van de populairste opties voor vrijgezellenfeesten is de Thunder From Down Under show, die al meer dan 20 jaar een van de populairste stripshows in Las Vegas is.

De show vindt momenteel plaats in het Excalibur Hotel op The Strip. Uiteraard kun je ook kaartjes kopen voor Thunder From Down Under zonder dat je een vrijgezellenfeest moet vieren.

Deze show heeft een groep Aussies die het publiek doen zuchten met hun schoonheid en artistieke bekwaamheid en zorgen voor een van de meest besproken shows in Las Vegas.

Houd er rekening mee dat je ouder dan 18 jaar moet zijn om deze show bij te wonen en als je besluit om met een groep aanwezig te zijn voor je vrijgezellenfeest, raad ik je aan om je kaartjes van tevoren te reserveren om hogere kosten en uitverkoop te voorkomen.

Details van belang

 • Prijs van de tour... Ongeveer 72 euro per persoon.
 • Duur van de tour... Ongeveer 1 uur en 10 minuten.
 • Voordelen van deze tour... Je woont een van de beroemdste shows in Las Vegas bij.

Koop uw ticket voor de Thunder From Down Under show in Las Vegas

8. Vrijgezellenfeest bij Stripper 101 in Planet Hollywood

vrouwen oefenen stoelendans| ©David Saxe
vrouwen oefenen stoelendans| ©David Saxe

Bij deze interactieve shows word je niet alleen getrakteerd op een professionele stripshow, maar leer je ook de geheimen van het paaldansen en sexy moves door de lessen van de professionele strippers van de stad.

Deze show is uitsluitend voor vrouwen en is samen met het Las Vegas Erotic Museum een van de beste opties als je op zoek bent naar volwassen plezier.

Stripper 101 lessen bieden de beste tips voor de exotische dansen die in Las Vegas nachtclubs worden gebruikt. Je kunt ook choreografie leren op stoelen en palen en de kans krijgen om een professioneel stripper certificaat te halen. Het interessante aan dit alternatief is dat je geen eerdere danservaring nodig hebt.

Stripper 101 is een van de beste shows in Planet Hollywood in Las Vegas en is uitsluitend voor mensen boven de 18 jaar.

Interessante details

 • Prijs van de tour... Ongeveer 60 euro per persoon.
 • Duur van de tour... Ongeveer 1 uur en 10 minuten.
 • Voordelen van deze tour... Het is een van de beste interactieve shows in Las Vegas en je kunt een professioneel stripper certificaat halen.

Boek uw ticket voor het Las Vegas Erotisch Museum

9. Las Vegas Motor Speedway excursie voor een vrijgezellenfeest op topsnelheid

rode auto op de baan| ©Bradford Speers
rode auto op de baan| ©Bradford Speers

Een van de lokalen van een vrijgezellenfeest is dat je activiteiten mag doen die je normaal gesproken niet elke dag kunt doen en een daarvan is rijden in luxe sportwagens.

Bij deze groepservaring kun je een Ferrari of Lamborghini besturen op een gesloten circuit, zonder snelheidsbeperking en met de hulp van een professionele instructeur. Nog iets anders? Je kunt het ook opnemen in een race met de rest van de leden van je groep.

Als je deze luxe auto's op een circuit in Las Vegas wilt besturen, kun je dat doen op de Las Vegas Motor Speedway, die ten noorden van The Strip ligt.

Bij deze activiteit kun je kiezen uit verschillende modellen luxe sportauto's voor jou en je groep en een onvergetelijke ervaring beleven. Houd er rekening mee dat u meerderjarig moet zijn en een geldig rijbewijs moet hebben om toegang te krijgen tot deze tours.

Details van belang

 • Prijs van de excursie... Ongeveer 200 euro per persoon, inclusief de auto, de assistentie van de professionele instructeur en de toegang tot het circuit. Groepskortingen zijn mogelijk.
 • Duur van de excursie... Ongeveer 2 uur.
 • Voordelen van deze excursie... U kunt kiezen tussen verschillende luxe sportwagens en rijden op een veilig circuit zonder snelheidsbeperkingen.

Reserveer uw ticket voor de "Exotics en Supercars" racewagens

10. Las Vegas vrijgezellenfeest met helikoptervlucht over Las Vegas

Mensen poseren voor een helikopter.| ©skyTroxx
Mensen poseren voor een helikopter.| ©skyTroxx

Er zijn veel extreme activiteiten te doen in Las Vegas, maar een van de interessantste is ongetwijfeld een rondvlucht door de stad per helikopter om de bezienswaardigheden en gebouwen te bekijken.

Sommige touroperators bieden speciale tours aan voor groepen die vrijgezellenfeesten of verjaardagen vieren en in dat geval kun je genieten van Las Vegas vanuit de lucht.

Van een helikoptertour door de Grand Canyon tot een nachttour om u te vergapen aan de neonlichten op The Strip, de touropties zijn gevarieerd en u vindt er vast wel een die bij uw reisplannen past.

Hoe dan ook, van de vele activiteiten die je op een vrijgezellenfeest kunt doen, is een helikoptervlucht door Las Vegas een van de interessantste.

Interessante details

 • Prijs van de tour... Het hangt af van de tour en de route die je kiest, maar tours beginnen bij 120 euro.
 • Duur van de tour... De tours duren meestal ongeveer anderhalf uur.
 • Voordelen van deze tour... U kunt de helderheid van Las Vegas en de omliggende landschappen vanuit de lucht zien.