Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Empire State Building tickets

4.7
(7077 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Van
€ 51 € 47
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Het Empire State Building is het opvallendste gebouw van New York door zijn 443 meter hoogte. Met dit ticket kunt u naar het hoogste observatiedek gaan en krijgt u het beste uitzicht over de stad. U kunt ook tussen 8.00 uur en 2.00 uur naar binnen, zodat u het nachtelijke uitzicht op de skyline van New York kunt zien.

  • Klim naar de 86e verdieping waar zich het observatiedek van het Empire State Building bevindt en bekijk de stad met de gratis inbegrepen audiogids.
  • Kies uw entreetijd tussen 8.00 en 2.00 uur, afhankelijk van uw voorkeur.
  • Dit ticket geeft u toegang zonder in de rij te hoeven staan
  • U kunt ook het museum op de eerste verdieping bezoeken en meer te weten komen over de geschiedenis van de bouw van het legendarische Empire State Building.

Wat is inbegrepen

  • Toegang zonder wachtrijen (hoewel u wel door de beveiligingstoegang moet).
  • Meertalige multimediatour door het Empire State Building via de Empire State Building APP

Selecteer deelnemers en datum

Wat u kunt verwachten

Het Empire State Building opent zijn deuren om 8 uur en sluit pas om 2 uur 's nachts. U kunt het observatiedek van het gebouw op elk moment binnen deze tijdspanne bezoeken. Eenmaal op het observatiedek kunt u genieten van het mooiste landschap van New York, en aangezien er geen tijdslimiet is, kunt u zo lang blijven als u wilt.

Het observatiedek beslaat 360° van het gebouw, zodat u een volledig panoramisch uitzicht over de stad hebt. Als hoogste observatiedek in de stad, heb je het beste uitzicht. Van daaruit kunt u het hele eiland Manhattan zien, omringd door de rivieren, u kunt zelfs het hele Central Park zien!

Bovendien bevat de gratis Empire State Building-app een audiogids die je vertelt welke gebouwen van de skyline van New York je op een bepaald moment ziet. Een goed moment om naar het observatiedek te gaan is bij zonsondergang of zonsopgang, om te zien hoe de oranje lucht de hele stad bedekt en om de beste foto's te maken.

Met dit ticket kunt u ook rechtstreeks het Empire State Building betreden. Daarom zult u geen tijd verliezen, want er staan meestal lange rijen. Alvorens het gebouw te verlaten, is het ook een must om het museum op de eerste verdieping te bezoeken. Hier kunt u alles te weten komen over hoe het Empire State Building is gebouwd en zijn geschiedenis tot op heden.

Extra informatie

Annuleringsbeleid