Empire State Building Tickets met toegang tot de 102e verdieping

4.8
(1300 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 83 € 76
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Neem een uniek souvenir van de stad mee naar huis met deze kaartjes voor het Empire State Building met toegang tot de 102e verdieping. Bewonder vanaf daar het 360° uitzicht dat wordt geboden door de grote ramen die zich overal uitstrekken van vloer tot plafond.

De tickets omvatten ook toegang tot het observatiedek op de 86e verdieping, dat bereikbaar is met een indrukwekkende glazen lift. Vergeet niet om langs te gaan bij de meeslepende tentoonstellingen op de 2e verdieping om enkele van de best bewaarde geheimen van het gebouw te ontdekken.

  • Klim naar de top van een van de meest iconische monumenten van New York.
  • Geniet van het spectaculaire panoramische uitzicht bij het observatorium op de 86e verdieping.
  • Leer meer over de geschiedenis van de iconische wolkenkrabber in de interactieve tentoonstellingen.

Wat is inbegrepen

  • Tickets voor het Empire State Building met toegang tot de 102e verdieping
  • Toegang tot het observatiedek op de 86e verdieping
  • Toegang tot de meeslepende tentoonstellingen op de 2e verdieping

Selecteer datum en tijd

Wat je kunt verwachten

Maak je bezoek aan de stad compleet met deze Empire State Building tickets met toegang tot de 102e verdieping. Met deze unieke ervaring krijg je de kans om de stad vanaf verschillende hoogtes te bekijken. U moet uw hoogtevrees overwinnen in een imposante glazen lift die u naar het observatorium op de 86e verdieping brengt.

En met exclusieve toegang tot de 102e verdieping voel je je bovenop de wereld, met ramen van vloer tot plafond. Je hebt een panoramisch uitzicht over Manhattan, met de wolkenkrabbers die schitteren in de zon, Central Park dat zich uitstrekt als een stedelijke oase en het majestueuze Vrijheidsbeeld dat wuift vanuit de baai.

Het is de perfecte gelegenheid om de beste souvenirfoto's te maken van je verblijf in de Big Apple. Maak voordat je klaar bent van de gelegenheid gebruik om even langs te gaan op de 2e verdieping, waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van dit iconische gebouw door middel van verschillende meeslepende tentoonstellingen.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid