Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Philadelphia en Washington DC tour vanuit New York (2 dagen)

4.3
(375 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd
Duur: 2 dagen
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 371 € 338
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

De Verenigde Staten bieden een grote verscheidenheid aan interessante steden. Als u New York bezoekt is het een must dat u ook Philadelphia en Washington DC bezoekt.

Tijdens deze tweedaagse tour, waarbij een overnachting is inbegrepen, kunt u beide steden samen met een gids bezoeken. Daarnaast bezoek je ook een authentieke Amish boerderij waar je ziet hoe het is om te leven zonder moderne technologie.

 • Je gaat met een gids door de steden Philadelphia en Washington DC.
 • Een hotelovernachting, ontbijt en een retourvlucht vanuit New York zijn inbegrepen.
 • U betreedt een authentieke Amish boerderij waar u hun dagelijks leven ziet.

Wat is inbegrepen

 • Professionele rondleiding door Philadelphia en Washington, D.C.
 • Accommodatie inbegrepen: een nacht in een hotel
 • Ontbijt
 • Rondreizen per bus vanuit New York City

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Deze tweedaagse tour bevat alles wat je nodig hebt om je ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Deze tour vertrekt vanuit New York en is inclusief een busreis. Ook over accommodatie hoeft u zich geen zorgen te maken, want bij de tocht is een hotelovernachting met ontbijt inbegrepen. Bovendien wordt u tijdens uw hele reis begeleid door een gids die u steeds alle nodige informatie verschaft.

Philadelphia en Washington DC zijn twee van de steden waar de meeste Amerikaanse cultuur te vinden is. Omdat Washington de huidige hoofdstad is en Philadelphia de eerste hoofdstad van het land, kunt u vele nationale historische monumenten bezoeken.

Daaronder zijn de politieke monumenten en gebouwen van Washington DC, te beginnen met het belangrijkste van allemaal, het Witte Huis waar de president woont. Voortbordurend op politieke thema's bezoekt u ook het Capitool, de thuisbasis van het Amerikaanse Congres.

Maar niet alles heeft met politiek te maken, want u bezoekt het National Air and Space Museum of het Jefferson Memorial gewijd aan Thomas Jefferson.

Het bezoek aan Philadelphia is meer gericht op de oorsprong van het land. U bezoekt het Liberty Bell Center, een van de symbolen van de Amerikaanse vrijheid, ofConstitution Square. Wandel door Elfreth Alley, de oudste bewoonde straat in Amerika.

Last but not least omvat deze tour een bezoek aan een echte Amish boerderij. U maakt een rondrit door hun boerderij en observeert hun onconventionele levenswijze in een buggy, een klein voertuig, om het bezoek aangenamer te maken.

Beoordelingen

4.3
· 375 Beoordelingen
 • C
  Christian
  5
  (0 Beoordelingen)
  Alles ok, zeer goed bezoek, zeker de moeite waard.
 • O
  Omar
  4
  (0 Beoordelingen)
  Kwaliteitsrondleiding, het geld en de prijs waard
 • C
  Cinthia
  5
  (0 Beoordelingen)
  De gids was geweldig, hij bracht de hele reis tot leven, elke nieuwe plaats die we betraden werd interessanter toen hij ons het verhaal erachter vertelde.
 • R
  Rebeca
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ongelooflijke plaatsen om te bezoeken, beide steden hebben veel interessante plaatsen om te bezoeken.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid