Philadelphia en Washington DC tour vanuit New York (1 dag)

4.7
(1585 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 15 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 177 € 161
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Een bezoek aan de grote steden van de Verenigde Staten, Philadelphia en Washington DC, is een must als je in New York bent. Deze twee steden zijn allebei hoofdsteden van het land geweest. Washington is de huidige hoofdstad en Philadelphia was de eerste. Beide hebben dus veel geschiedenis te bieden. Bezoek beide steden met een professionele gids tijdens deze dagexcursie.

 • Je wordt begeleid door een tweetalige (Engels-Spaans) gids.
 • Maak je geen zorgen over de reis, want een bustransfer heen en terug is inbegrepen.
 • Geniet van een volledige dag touren door de steden Philadelphia en Washington DC.

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar Philadelphia en Washington DC
 • Toeristische gids
 • Bustransfer heen en terug vanuit New York City
 • Ophalen bij het hotel (tenzij je de privéoptie kiest)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

De tour is een volledige dagtour, dus de vertrektijd is vroeg in de ochtend. De exacte tijd wordt bevestigd zodra de boeking is gemaakt. Je vertrekt dus ongeveer 17 uur vanuit New York en bezoekt Philadelphia en Washington DC.

Philadelphia was de eerste hoofdstad van de Verenigde Staten, terwijl Washington DC de huidige hoofdstad is. Beide steden hebben dan ook veel geschiedenis die je perfect in je op zult nemen als je gids het je op een onderhoudende manier uitlegt.

Bovendien is deze geschiedenis ook terug te vinden in de gebouwen en monumenten in beide steden. Je bezoekt historische monumenten, te beginnen met 's werelds beroemdste bezienswaardigheid, het Witte Huis, waar de president woont. Je zult kunnen stoppen en genieten van het uitzicht buiten dit historische gebouw. Als je doorgaat met politiek, bezoek je het Capitool, de thuisbasis van het Amerikaanse Congres, en ook het Lincoln Memorial, gewijd aan een van de meest herinnerde presidenten van het land, naast vele andere monumenten.

Aan de andere kant staat de tour door Philadelphia bol van de geschiedenis van het begin van het land. Je gids leidt je door het Independence National Historical Park, de geboorteplaats van de Verenigde Staten.

In totaal zul je ongeveer 17 uur van je dag besteden aan het leren, genieten, fotograferen en bewonderen van alle monumenten en bezienswaardigheden die deze twee steden te bieden hebben. Met deze tour kun je je tijd zo goed mogelijk benutten zonder iets van deze steden te missen. Stap gewoon in de bus en beleef plezier aan iets anders dan normaal.

Oh, en als je een nog exclusievere ervaring wilt, kies dan voor de optie privétour, alleen voor jou en je groep.

Reviews

4.7
· 1585 Reviews
 • E
  Enrique
  5
  (0 Reviews)
  Ik vond het een geweldige optie om met mijn kinderen en ik op reis te gaan, omdat ik in New York ben wist ik niet waar we heen konden gaan, maar in één dag Washington en Philadelphia met de bus bezoeken leek hun wel interessant en zowel zij als ik vonden de reis uiteindelijk geweldig, het was zeker het beste wat we konden doen.
 • B
  Benito
  4
  (0 Reviews)
  Sterk aanbevolen tour, onberispelijk
 • D
  Dafnet
  5
  (0 Reviews)
  Goede uitleg en service, aandacht en organisatie waren ook prima.
 • D
  Dana
  5
  (0 Reviews)
  Als u New York bezoekt, mag u deze kans niet missen om een dag door te brengen in twee prachtige en historisch belangrijke steden, het is niet te verslaan.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid